11.12.13

Idag är all snö borta igen och det är mulet, grått och milt. Jag har varit ute och ränt hela förmiddagen. Först var jag hos en justeringskvinna och fick protokollet från i måndags godkänt och sen har jag varit och levererat kopior av det till de som inte använder dator. Det var så skönt väder så jag ville verkligen passa på att vara ute. Igår hade jag inte näsan utanför dörren på hela dagen.

På hemvägen gick jag förbi Suderviljan och då slank jag in där för att se om de hade några snygga dörrkransar. Jag är ju inte så där pysslig av mig att jag gör kransar själv. Visst hade de kransar, men jag föll för det här söta hjärtat och nu hänger det på min ytterdörr.

11.12.13 måste väl vara ett magiskt datum som lockar till vigslar och andra begivenheter.

Jag hade stora förhoppningar på magin i det här datumet när jag öppnade lucka nr 11 i min trisskalender i morse. Tidigare har jag skrapat fram två jultomtar och trodde givetvis att jag skulle få den tredje idag. Tre jultomtar innebär att man vinner en miljon!

Besvikelsen blev stor, för under dagens lucka fanns det ingen jultomte utan ett hjärta. Det är bara att hoppas att jag har turen med mig en annan dag. Det är ju ännu tretton chanser till att vinna den där miljonen. 😉

Dagens ordspråk:

Nu ska vi komma överens om att inte trampa varandra på tårna, sa tuppen i spiltan till hästen.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Jul, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

12 svar på 11.12.13

 1. Znogge skriver:

  Vilket fint julhjärtan du hittade! Jag är inte så pysslig heller så det blev en modern krans från en butik i byn. Blev bra det med.

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Vilken trevlig och ovanlig dörrprydnad du köpte! Riktigt fin. Det är roligt med lite ovanliga saker och den där pryder onekligen sin plats på din dörr.
  Pyssla tycker jag är ganska roligt, men det gäller ju att ha fantasi också…

  Dagens ordspråk gav mig ett gott skratt. Tack för det 🙂
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Det är väl min fantasi och kreativitet som är för dålig. Jag har nog inte det rätta handlaget heller.
   Jag drog också på smilbanden när jag läste ordspråket.
   Kram

 3. Åh vilket fint hjärta! Ursnygg juldörrsdekoration!! 😀 Jag måste nog ge mig iväg till Suderviljan någon dag, fast då är väl allt snyggt slut….. 😥
  Jag har en gammal trist krans med konstgjorda dekorationer som jag haft på altandörren tidigare. 😳 Den fick åka upp på dörren i brist på snyggare – men jag byter gärna! 😮

 4. Veronica skriver:

  Det är kul med annorlunda prydnader som sticker ut, det var ett väldigt tjusigt hjärta, originellt som alla människor. Jag begriper inte varför alla måste ha samma pynt, tycka samma, klä sig samma etc.

  Jag önskar dig en fortsatt trevlig onsdag

  Kram/Veronica

  • Ingrid skriver:

   Jag blev så glad när jag fick se det här fina hjärtat där det låg halvt dolt bland alla kransar.

   Kul med en ny besökare, du är så välkommen tillbaka!
   Kram

 5. Gerd skriver:

  Vi har samma rubrik idag! Men jag trodde inte på någon magi…..
  Däremot blev jag full i skratt, då Homeshop damp ner i min brevlåda. Katalogen åkte i sopet, efter att ha läst om ditt äventyr, haha!
  Kramar, Gerd♥

 6. Laila Östergren skriver:

  Jättefint hjärta du fått tag i. Jag har inte gjort någon dörrkrans själv de senaste åren utan köpt på Röda korsets julmarknad i Levide. Det går bra det med även om den inte sticker ut på något sätt, granris och enris och rött band och ett par röda julkulor, ser rätt fint ut i alla fall.

  Visst är datumet magiskt, äldsta sonen (bonus-son) fyller 40 år idag så vi firade honom i lördags egentligen men åkte dit idag på vägen hem från stan och fick fika o tårta en gång till.
  Ha en skön kväll.

Kommentarer inaktiverade.