Bengt Baron

Det blev en skön stund i solstolen efter lunch tillsammans med Bengt Baron, för solen sken så vackert och det var skapligt varmt.

Bengt Barons sommarprogram var ingen höjdare precis. Jag är alltid skeptisk till idrottsmän, eller före detta sådana, i den här rollen och i början fick jag mina farhågor besannade. Sen talade han om andra saker än sin idrottskarriär, men han var ganska torr och tråkig och musiken var av den kaliber som Åke kallade kravallmusik. Det var inte många låtar som föll mig på läppen, möjligen kan man säga att de var tåvickarvänliga.
Betyget blir inte högt: Prat: ♥ ♥ Musik: ♪

När programmet var slut tog jag bilen och åkte en sväng. Dels skulle jag kolla gravarna och så behövde jag fylla på lite i kylskåpet.

Blåeld längs Fröjel kyrka

Det behöver kompletteras lite på gravarna, för nu har penséerna gjort sitt, så jag fick ta en vända till Suderviljan också. Nu har de stängt på lördagarna, så det var tur att jag åkte förbi där idag. Planteringen sparar jag tills i morgon.

Trevlig fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Fröjel, Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Bengt Baron

 1. Gunnar skriver:

  Jag håller med om att idrottsstjärnor sällan är bra sommarpratare. Ett undantag var Anja Pärson.
  Vad fint det blir med Blåeld!

 2. Laila Östergren skriver:

  Du hade större tur än jag. Jag kom till Suderviljan 16.15 idag för att upptäcka att de stängde 16.00 så nu får jag vänta till måndag.
  Ha en skön helg.

 3. wiolettan skriver:

  Vacker bild med all denna blåeld.
  Jag har inte lyssnat på så många av sommarpratarna i år, men det kanske blir.
  Tåvickarvänliga låtar, undrar hur de låter.
  Hoppas att du har en fin helg.
  Kram!

 4. Karin skriver:

  Brukar sällan lyssna på Sommarpratarna, men lyssnade faktiskt på Kalle Moraeus. Gripande prat, tyckte jag. En liten tår kom också!
  Jag ska sköta om Oxie Härads Hembygdsförenings hemsida och de använder WordPress som webbserver. Jag har aldrig jobbat med detta, och det ska bli spännande. Är det svårt tycker du?
  På måndag kväll ska jag få min första instruktion. Tänkte ta min man med, ifall det blir mycket tekniksnack, för det är jag inte så hemma.
  Ha en fortsatt bra helg!
  Nu ska jag uppdatera min blogg, det blir sporadiskt när man åker till sommarstugan titt som tätt!
  Kramar Karin

  • Ingrid skriver:

   Då kände vi tydligen precis likadant inför Kalle Moreaus sommarprat.
   Wordpress är väldigt lätt att använda. Jag har gjort en hemsida för vår bostadsrättförening, men även den har jag lagt över på WordPress, för det gör det lättare om någon annan senare ska ta över den.
   Du kommer säkert att upptäcka att det är väldigt smidigt.
   Kram

 5. Bosse Lidén skriver:

  Vilken vacker bild. Syftade på blåeld. 🙂 Jag gick faktiskt in på din blogg för att tjuvtitta på betyget. Trots att jag är en gammal idrottsman litar jag på ditt omdöme och avstår att lyssna på baronen. Jag har heller aldrig varit intresserad av sporten simning. Bara när Ulrika Knape var som bäst. Nu ska jag se vad du tyckte om Kalle som jag gav Tal 4 och Musik 3. Ikväll ska jag lyssna på Mona Malm. Förstår att hon har mycket att berätta om. Lördagskram Bosse

  • Ingrid skriver:

   Visst är blåelden vacker och den blommar väldigt rikligt i år, precis som nästan allt annat också.
   Mona Malm var ju bra, men lite förutsägbar. Hon bjöd inte på några större överraskningar eller avslöjanden.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *