Det har varit sol och fint väder i stort sett hela dagen idag och jag började som vanligt med att gå ronden i min lilla täppa, plocka visset och vattna och när jag…

…var färdig med det putsade jag köksfönstret. Det är nästan inga flugor här, men trots det blir det fläckar på fönsterna. Det kommer in andra insekter av olika slag när jag sitter med framdörren öppen. Getingar, harkrankar, fjärilar och småflugor tycker att det är trevligt i mitt kök.

Efter lunch hade jag en tid för klippning och på vägen till frissan levererade jag några protokoll från måndagens RK-möte till några av styrelsemedlemmarna, så jag fick mig en promenad idag också.

Jag kom hem vid två-tiden och satte på radion, för att höra det sista av Reinfeldts sommarprat, men knäppte snabbt av den igen och satte mig och läste i stället. Jag hoppas att han var personligare och trevligare tidigare i programmet, för det han talade om när jag kom in i programmet var ju bara för trist. Det är som jag sagt förut – sommarvärdarna ska inte hålla föredrag. :wink:

Det har för övrigt blivit dåligt med mitt lyssnande på Sommar i P1 den senaste tiden och inte blir det något i morgon heller, för då ska vi SPF-are ut och röra på oss. Först lunch på Hamncaféet och sedan ett studiebesök på Rydbergs, fd Klintebys.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...