191. Mars – Bild 74 av 365, Månadsbilden

15 mars kl 11.45, det är växlande väder med ena stunden solsken nästa gång mulet
och snö i luften. När jag var och tog månadsbilden var det -1° och riktigt skönt ute, men i natt hade vi -15°. Vill du se utvecklingen från årets början klicka HÄR.

Det snackas mycket väder nu, men det här marsvädret är verkligen extremt, i alla fall för en gotlänning. Jag har ju mina tioårskalendrar som börjar år 1983 och så här kallt har det aldrig varit i mitten av mars under de trettio åren jag skrivit i dem. Den lägsta temperatur jag noterat den 15 mars är år 2006 då det var -6°, snöat har det dock gjort många gånger i andra halvan av månaden.

Det kommer att bli dryga värmekostnader i år för alla husägare och vi övriga kan väl se fram mot hyres- och avgiftshöjningar. 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 365 Foton 2013, Månadsbilden, Odvalds. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till 191. Mars – Bild 74 av 365, Månadsbilden

 1. Ann-charlott skriver:

  Hej min vän. Nu orkar jag komma in till dig och skriva lite. Jösses vilken vecka vi hade i förra veckan och hela helgen, låg i hög feber och värdens förkylning och inte går det över när det är så här kallt ute. Roligt att du har följt års tiden med vädret. Ja jag kan ju tänka mig att det inte har varit så kallt i mars, nu vill vi verkligen ha värme. Solen lyser i dag här och det känns ju lite vår i luften även om det är kallt. Önskar dig en skön helg och var rädd om dig. Kram Ac

  • Ingrid skriver:

   Så jobbigt att åka på en sån förkylning. Jag är så tacksam för så länge jag klarar mig, för det är många som är sjuka nu.
   Fortsätt nu att krya på dig!

 2. Lambergsfrua skriver:

  Jag ser att ni i alla fall har nästan snöfritt mellan husen. Så långt har vi inte kommit här än. Det är roligt med tioårskalendrar så man lätt kan jämföra vädret de olika åren. Mannen i Mitt Liv har också en sådan – men vi har ju bara bott här i 11 år än…
  Önskar dig en fin helg!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Birgitta skriver:

  Ja, värmekostnaderna för villaägarna har nog varit skyhöga! Själv har jag gått med kofta och tjocka täcken inomhus för några täta fönster har jag inte. Jag MÅSTE täta dom nu i sommar.

  Kram

 4. Janne skriver:

  God Fredag Ingrid ! Det ser inte ut för att vara mycket snö hos er. Här smälter det men det går sakta. Snart åker vi på Påskresa. Ha det bra !

 5. Annika skriver:

  Roligt att se förändringarna på gatan under året. Det är verkligen större skillnad än man kan tro. Ni verkar ha precis samma väderlek som vi här nere i söder.

  Ha en trevlig heg.
  kram

 6. Gabriella skriver:

  Det ser ju ut att bli lite mer vårligt i alla fall, även om kyla sitter i. Det är bara hoppas att våren blir varm när den väl kommer

 7. Inger Maryissa skriver:

  Jo, det blir mycket snack om vädret just nu
  det är ju ovanligt kallt för årstiden
  men kanske efter den här kylan att våren och värmen kommer med full kraft
  kramar

 8. Kicki skriver:

  Härlig bild med fantastiskt väder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *