287. Sorgsen – Bild 88 av 365

Sorgsen känner jag mig när jag tänker på alla släktingar, grannar och vänner som har gått ur tiden. Jag tände ett ljus för Åke när jag var på kyrkogården i onsdags, men egentligen borde jag ha fyllt den här ljuskransen med brinnande stearinljus.

Jag önskar alla en lugn och fin långfredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 365 Foton 2013, Påsk. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 287. Sorgsen – Bild 88 av 365

 1. Laila Östergren skriver:

  Ja nog kan man känna sig sorgsen över de som gått bort. För oss har detta året inte börjat så bra. Båda mina mostrar har gått bort, en kusin till mig och sonens svärfar. Det känns lite att man nu är den som är äldst på mammas sida.

  • Ingrid skriver:

   Visst känns det lite ruskigt att man helt plötsligt har blivit ”den äldre generationen”. På mina föräldrars sida är jag den äldste nu levande och på Åkes sida är det bara hans syster kvar som är ett par år äldre än jag.

 2. Lambergsfrua skriver:

  En stämningsfull bild. Jag känner med dig i din sorg och saknad efter Åke. Att tända ett ljus i kyrkan och sätta en blomma på graven är ett sätt att hantera och bearbeta sorg och saknad.
  Varm kram,
  Lambergsfrua

 3. Ann-charlott skriver:

  Hej Ingrid. Ja visst blir man ledsen när man tänker på alla som gått bort. Det går upp och ner ibland hur man känner och just sådan här högtider är just då man vill ha dom i livet. Brukar också tända ljus när jag är i kyrkan. Det blir många som jag vill tända till men det finns ju andra som vill tända också så jag brukar tänka på alla och tända två ljus. Ha nu en fin påsk helg min vän och var rädd om dig. Kram Ac

 4. Znogge skriver:

  Vissa dagar blir man så påmind om dem som fattas oss.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *