Hälsokontroll och besök av rävarna

Tisdagen den 14 oktober 2008 | 18:50 | 12 grader | 2,30%

En helt otroligt vacker dag har det varit i dag. Vi startade ganska tidigt för Åke skulle vara vid Vårdcentralen redan klockan 08,30 för den årliga hälsokontrollen. Alla värden var bra och den enda plumpen i protokollet var att blodtrycket låg väldigt lågt. Läkaren, som var en vikarie som vi aldrig träffat förut, ansåg att Åke eventuellt är övermedicinerad med blodtryckssänkande medicin. Och det kan nog vara det som gör att han känner sig yr och trött på förmiddagarna efter att han tagit morgondosen. Till att börja med ska han ta en av tabletterna på lunchen istället för tillsammans med all annan medicin på morgonen. Känner han sig inte bättre med den förändringen skulle han höra av sig igen. Och då ska eventuellt en av tabletterna helt tas bort.

När läkarbesöket var klart åkte Åke och hälsade på en bekant och jag promenerade hem i solskenet. Det var verkligen härligt. När jag kom hem uppdaterade jag Tisdagstemat och efter lunch har jag varit ute i trädgården. När vi satt ute på terrassen och drack eftermiddagskaffe dök först den ena räven upp och efter en stund kom den andra också.


De blev kvar i trädgården ett bra tag.


Jag tog några kort av dem när Grållen kom ut och till att börja med bara satt och tittade på dem. Till slut tröttnade han dock på att se rävarna smaska i sig hans kattmat. I bloggen Våra Katter kan du se hur det gick för dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.