Jag tänker på mamma idag!

Torsdag 18 september 2008 | 22:30 | 8&#176

Nej inte jag, jag ger inte upp så lätt, men jag har fått plocka bort ett namn på min lista med favoriter, för Ann-charlott har beslutat sig för att lägga ner sin blogg. Hon känner inte för det längre och då ska man ju inte känna att man måste försöka hitta på något att skriva bara för att hålla igång bloggen, men hon har en fin hemsida, som
man gärna tittar i på i stället. Men det hjälps inte, det är ju på bloggarna som det hela tiden uppdateras och händer saker och ting. Vem vet, Ann-charlott kanske snart är tillbaka igen!

Vad har jag gjort idag? Inte så hemskt mycket egentligen. Jag har tvättat ett par maskiner, för vädret har varit ganska hyfsat. Jag fick nästan tvätten torr ute och nu hänger den på eftertorkning i badrummet. I morse kom det in en fiskare som hade flundror att sälja, så då köpte vi givetvis några stycken. De är lite besvärliga att hantera där de ligger och sprattlar, men jag har gjort det åtskilliga gånger, så jag vet hur man ska hantera dem. Så ikväll blev det nystekta flundror och ett glas vitt vin därtill.

Suttit vid datorn har jag gjort också, för att försöka få till en höstligare layout. Jag är ju dålig på sånt här och testar och testar innan jag bli nöjd. Nu får det vara så här ett tag, tröttnar jag så går jag väl tillbaka till den gamla, eller hittar på ännu en.

Idag har arrendatorn varit och sprutat rapsåkern mot ogräs, så det blev ännu en bild i mitt åkerbildspel. Det är många gånger det ska köras i den innan allt är skördat och klart.

Svampfrågan i söndags har jag fått ett svar på. Misen säger att det är en lövsvamp. Jag har aldrig hört talas om ett det finns en svamp som heter så. Och just nu kom det en kommentar till från Misen, att hon skojat med mig. Fy på sig Misen!! Ja, ja sånt får man väl tåla! Men det är kanske någon annan som vet vad det kan vara för en svamp!

Tänkt på mamma har jag gjort idag, för det är hennes årsdag. Om hon levat skulle hon fyllt 95 år idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.