Grått och trist, video med Ainbusk

Måndag 25 augusti 2008 | 14:30 | 15&#176

Idag är det riktigt grått och kyligt. Vi var på Klinte på förmiddagen för att fylla på förråden och för att tanka bilen och bensindunken till gräsklipparen och det var riktigt otäckt ute. Jag gick ju iväg utan jacka, jag har ännu inte kommit på att man måste ha ytterkläder på sig. Åke håller på att köra in vedpallar, så nu är han redo för att börja vedeldningen igen.

Vi hade i alla fall tur med vädret igår när vi hade sammanträdet nere i Garngården. Det kom några stänk regn på morgonen, men sen klarnade det upp och eftermiddagen blev riktigt fin. Det var rätt många som ställde upp på mötet och det gick bra alltihop. Jag fick förnyat förtroende som sekreterare och protokollet skrev jag i ordning direkt när jag kom hem. Visserligen gjorde jag noteringar, men det är alltid bra att ta sånt där medan man har allt i minnet. Dessutom har vi bytt kassör, så den nya behöver lämna in en kopia av protokollet till banken, för att få disponera kontot.

I lördags gick jag en promenad ner till stranden på eftermiddagen och tänkte att jag skulle få se räven, men inte visade han sig för mig inte. Jag hann precis hem när det började regna och sedan fick vi 7 mm under kvällen och natten.

Enligt Gotlandska.se finns Josefin Nilsson från Ainbusk med på en “hemlig” lista över artister som förlag och skivbolag vill se i Melodifestivalen 2009. Med på listan är ockå Veronica Maggio, Timbuktu och Peter Jöback. Här får du ett lite smakprov på hur Ainbusk med Josefin Nilsson låter i en psalm som man önskade att man snart skulle kunna få sjunga igen:

Visst är den fin på gotländska!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV o Video o Kultur, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.