51. Earth hour – Bild 84 av 365

Kom du ihåg Earth hour igår kväll? Det gjorde jag och satt med släckta lampor. Jag tittade ut, men här i området kunde jag inte inte upptäcka att det var någon som släckt ner mer än vanligt.

TV:n fick vara på förstås, det får ju vara måtta på uppoffringarna, och jag började se på Femteklassarna, men sen kom jag på att de gav Tosca på SVT2, så då fastnade jag där. Det var en helt fantastisk föreställning.

Sound of Musical, som vi var och lyssnade på igår eftermiddag, var också väldigt trevlig. Jag hade missuppfattat min svägerska lite och musiken och sångerna var alltså från olika musikaler och inte bara från Sound of Music. Det var Gotlandsmusiken som spelade och elever från Högskolan för scen och musik i Göteborg, kallad Artisten, som med bravur underhöll oss med sång och dans.

Nu är det snart dags för mig att gör mig i ordning, för idag har SPF påskfest i Hejde bygdegård och jag ska dit på förmiddagen och hjälpa till att duka så det är påskigt och fint när de övriga kommer vid ett-tiden.

Ha en fin söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 365 Foton 2013, Påsk. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till 51. Earth hour – Bild 84 av 365

 1. jam45 skriver:

  Jovisst, jag släckte alla lampor utom en. Jag är lite rädd att tända ljus nu när jag är singel för jag vet att jag somnar så lätt framför tv. Tittade också på Tosca. Bra!
  Trevlig söndag önskar jag dig/M

 2. Hups! Jag glömde bort Earth Hour, läste om den i Hufvudstadsbladet i dag…
  Jag var ensam natten mellan lördag och söndag och då kan jag inte sova om jag inte har en lampa på i rummet intill sovrummet… så jag gjorde nog helt tvärtemot vad man ska under Earth Hour…
  Försöker nog annars låta bli att ha lampor tända och apparater i standbyläge.
  Kram och ha en fin dag!

 3. Laila Östergren skriver:

  Vi glömde helt bort det tyvärr. Vi hade pratat om det men sen började vi se en deckare och kom på det när kl var 22.

 4. Kicki skriver:

  Jodå här släcktes det ner. Jag såg att även gatlyktorna var släckta på vår väg 🙂
  Jag började titta på en deckare på 5:an, men när jag kom på att jag läst boken, så brydde jag mig inte om att se den klart.
  Du är i farten som vanligt. Hoppas att SPF träffen blir trevlig.
  Kram/Kicki

 5. Znogge skriver:

  Här var inte nedsläckt men jag ser hellre att man tänker på miljön hela tiden precis så som du skrev i min blogg!

  Kram

 6. Lambergsfrua skriver:

  Vi släckte ner, men inte allt – och TV:n fick vara på. Häromkring kunde jag inte se någon skillnad på belysningen i husen. Det är en bra manifestation,men det viktigaste är ändå att vi försöker värna om miljön på olika sätt hela tiden.
  Vi såg ”5:e-klassarna”. Jag tycker barnen är så härliga och Lasse Kronér behandlar dem på ett sympatiskt och respektfullt sätt.
  Önskar dig en trevlig påskfest!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Det viktigaste är nog att vi tänker oss för varje dag och den här timmen spelar nog inte någon större roll, men det sätter ju trots allt lite fokus på problemet med resursslöseriet vi håller på med. 😉
   Tack, påskfesten blev fin!

 7. Jah Hollis skriver:

  Jodå, jag kom att tänka på Earth Hour i tid, även om jag är lite tveksam till att det verkligen har någon effekt. I mitt kvarter var det nog inte många som brydde sig. Jag tyckte nästan att det i stället lyste lite extra i fönstren i grannhusen. Hoppas det blev en fin påskfest. 8)

 8. Ann-charlott skriver:

  Hej min vän. Ja vi missade det helt, men jag har inte så mycket ljus på ändå varje kväll. Mysigt med ljus om kvällarna. Hoppas du får en fin påsk fest med trevlig sällskap omkring dig. Kram och ha en fin söndag. Ac

  • Ingrid skriver:

   Den här timmen spelar väl ingen större roll, det är nog viktigare att man tänker sig före varje dag, så att man inte slösar med våra resurser i onödan.
   Kram!

 9. Gunnar skriver:

  Det låter härligt med musiken. Vi kommer alltför sällan ut o lyssnar på Live musik. Det blir trots allt trevligare än att se och lyssna på TV etc.
  Vi släckte allt utom insp Lewis på TV:n

 10. Åsa! skriver:

  Nej, vi släckte inte ner. Borde kanske, men… Nej… Hoppas du har haft trevligt på festen i dag!

 11. Annika skriver:

  Även jag spenderade kvällen i sällskap med bara levande ljus. Min TV ständes ner men jag kollade film i datorn, som gick på batteri 😉

 12. Ann-Marie skriver:

  Det var riktigt mysigt att tända ljus överallt. Din kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *