Sista dagen på jobbet för den här gången

fredag, februari 24, 2006

Så är det fredagskväll igen och vi har sett på Let´s Dance, som vanligt. Jag brukar inte gilla program av den här sorten, men det här tycker jag om! Naturligtvis var det fel par som åkte ur (som vanligt) . Ikväll tyckte jag att Karin och Victor var de svagaste. Arja och Tobias har varit och är så duktiga! Synd att det inte fick var med en gång till.

Annars är det ju OS som dominerar TV-tittandet. Maken såg naturligtvis ishockeymatchen. Jag nöjde mig med att lyssna och njuta av att höra att Tre Kronor vann matchen.

Idag var det sista dagen på jobbet, så nu är det hushållsarbetet som gäller ett tag framöver i alla fall. Men dagarna börjar bli märkbart ljusare och jag har börjat planera inför våren och de plantor som ska dras upp. Jag tog pelargonfrön av mina pelargoner i höstas och trodde i min enfald att jag skulle lyckas få dem att gro, men icke!  Nu har de stått på "groning" i flera veckor, men inte en planta har visat sig. Så det blir till att gå till affären och köpa fröpåsar.

Jag pratade med Eva idag och hon och Edoardo är ännu kvar på sjukhuset i Messina. Läkarna vill ta om blodprovet, som visade på artros, men det ska tas när Edoardo har feber över 38,5 och nu envisas han med att vara feberfri. Jätteskönt i och för sig, men det gör att de inte riktigt vet hur de ska göra. Idag har Edoardo fått springa omkring i korridorena, göra situps och annat ansträngande för att se om han tål det utan att febern stiger och det har den inte gjort. Det är bara att vänta och se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sicilien, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *