65. Farlig – Bild 102 av 365

Den här marockanska dolken kan vara farlig för den som försöker ta sig inte in till mig. Den hänger precis vid ytterdörren och skulle någon försöka ta sig in olovande så……

Den är inte bara farlig, den är vackert utsirad också och pryder sin plats i min tambur. Vi har varit dåliga på att köpa souvenirer när vi varit ute och rest, men i Marocko köpte vi inte bara den här dolken utan även ett vackert ciselerat fat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 365 Foton 2013. Bokmärk permalänken.

10 svar på 65. Farlig – Bild 102 av 365

 1. Eleonora skriver:

  I min hall hänger en nästan likadan!!

 2. Lambergsfrua skriver:

  En riktigt vacker och dekorativ dolk. Den kan avskräcka vem som helst från att gå till anfall. Vi har heller aldrig varit mycket för att köpa med oss souvenirer från våra resor, men de få vi har uppskattar vi desto mer.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   När jag skrivit inlägget kom jag på att jag faktiskt köpte en matta när vi var i Turkiet och den älskar jag och så köpte jag en korg på Madeira och den använder jag alltid när jag går och handlar. Så du ser, lite har man släpat med sig hem. 😉
   Kram

 3. Suss skriver:

  Väldigt vacker, själv har jag ett plastskohorn från IKEA innanför dörren, den lär jag inte komma långt med om jag ska använda den i försvarssyfte. Kram!

 4. Annika skriver:

  Riktigt vackra men jag tror nog de kan göra stor skada om de används.

 5. Gabriella skriver:

  Jag gissar att du kan känna dig trygg med den i hallen. Väldigt fin är den

Kommentarer inaktiverade.