77. Fridfullt – Bild 117 av 365

Jag tog mig en promenad på eftermiddagen, trots blåsten och det var faktiskt riktigt skönt ute när man väl fått upp farten lite. På hemvägen fick jag se de här två äldre kvinnorna, som hade tagit sig en paus för att vila benen lite. Det såg verkligen fridfullt ut där de satt i solskenet på sina rullatorer och småpratade.

Ha en skön tisdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 365 Foton 2013. Bokmärk permalänken.

24 svar på 77. Fridfullt – Bild 117 av 365

 1. Kerstin skriver:

  Ja det ser verkligen fridfullt ut. Skönt att ha med sej både gåhjälp och sittplats :=)

 2. Gunnel skriver:

  Det ser verkligen fridfullt ut. Tänk så bra att kunna ta sig ut i skogen även om det inte alltid går helt utan hjälp. Livskvalité är att ha en vän med sig också. Kram

 3. Charlotta skriver:

  Jag har aldrig riktigt förstått varför så många får ångest i blicken och aldrig skulle vilja visa sig med rullator (för att det skulle vara beviset för att de är gamla tror jag). Jag tycker rullatorn är en av de bästa uppfinningarna som finns. Nu har jag själv många år kvar tills jag behöver en (hoppas jag) men när den tiden kommer så skulle jag aldrig tveka. Det förlänger ju tiden som rörlig utomhus.
  Och titta på tanterna på bilden. Ser det inte för härligt ut där de sitter och vilar och njuter av livet. :))

  • Ingrid skriver:

   Här är det väldigt många som går med rullator. Man funderar nästan ibland på varför? Men är man lite yr t ex är det ju en enorm trygghet och tänk så behändigt när man ska gå och handla. Slippa bära!! Det är bättre än ”dramaten”!

 4. Gunnar skriver:

  Håller med om att det ser rofyllt ut, Rullator är ett bra hjälpmedel tycker jag. Min mor hade stor glädje de sista åren hon var kry nog att gå.

 5. snawitz skriver:

  Jag hoppas på fint väder imorrn, så jag kan sitta ute en stund och läsa
  Ha en bra kväll

 6. Annika skriver:

  Oj vad charmig bild 🙂 Blir så glad när jag ser äldre människor som tar sig ut på utflykter med sina rullatorer. Ger hopp för framtiden 🙂

 7. Madde skriver:

  Åh, vilken gullig bild, den såg VERKLIGEN fridfull ut! Kram Madde

 8. En härlig bild av ålderns höst eller ålderns vår?
  Så kanske vi ska tänka. Att vi bör njuta av den tid vi har kvar på jordelivet.

  • Ingrid skriver:

   Det här är två så söta damer.
   De har bott grannar ute på landet på varsin gård. När de blev gamla och änkor flyttade de till ett varsin lägenhet i Klintehamn och de är alltid tillsammans. Den ena ser dåligt och den andra hör dåligt, så de kompletterar varandra helt perfekt.

 9. Kerstin skriver:

  Vilken mysig bild! Det gäller att ta tillvara på det goda i tillvaron!
  Kram, kram /Kerstin

 10. Beppan skriver:

  Åh vilken härlig bild – riktigt fridfullt. Precis som det ska vara när man blir äldre.
  Fint det du berättar om de två väninnorna.

 11. Det ser väldigt trevligt ut. Skulle ha en sådan om jag behövde, dels för att få sitta när jag vill och åka gratis på bussen.Även de med rullstolar och barnvagnar får det. Men inte vi äldre med dramaten två hjul för lite.

  Dennis fick ju en för att ha, men han tycker det är skämmigt att gå med den.,knäppt. Han åker mestadels taxi utom till affären, men dit och hem, så är han helst slut. Pumpen kaputt.

  Ser så gulligt ut där de sitter.I nästa likadana jackor.

  Kram Majsan Mi

 12. Louise skriver:

  Vilken fin bild! Blir riktigt rörd av att titta på den … Trots deras skrala ben så förmedlar kvinnorna livskvalité … Underbart … 🙂

Kommentarer inaktiverade.