Adventskonsert i Klinte kyrka

söndag, december 4, 2005

Regn och rusk har det varit mest hela dagen idag. Vi har varit vid Bosse och firat hans 42-årsdag. Han tycker själv att det inte är mycket att fira, men eftermiddagskaffe blev det i alla fall, tillsammans med hans närmaste grannar. Det är väldigt vad barnen börjar bli gamla, Eva fyllde 44 i fredags och Bosse 42 idag och "Lillen" blir 33 år den 22 december. Kan det innebära att man själv börjar bli ålderstigen månne?  Tur att man inte är äldre än man känner sig!

I fredags höll jag på med städning och satte in en adventskaka igen. Åke ville ha Tosca-kaka, så det fick bli en sådan, men eftersom jag tycker att saffranskaka hör advent till så gjorde jag en sån också.

Igår eftermiddag var vi på adventkonsert. Det var Klinte Hemvärnskår och Snögrinde blandade blåsare,  och Kristina Broberg från Sanda och Jörgen Larsson som sjöng. Jörgen sjöng Adam´s julsång, så att hela kyrkan fylldes av den underbara sången. Det var första gången i år, så julstämningen blev verkligen i topp. 

Efter konserten köpte vi med oss en pizza hem till kvällsmat. Vi äter inte pizza så ofta, men någon gång då och då smakar det jättebra. 

I morgon ska vi ha strömlöst mellan 9 och 12 för GEAB ska hålla på med ledningsunderhåll. Få se vad man ska hitta på att göra då. Enligt prognoserna ska det bli regn i morgon också, så då får man väl gå här och treva sig fram i halvmörkret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjudna, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.