Åke har förlorat en god vän – Tidningsartikeln införd

Riktigt ruggigt väder är det idag. Det började regna igår eftermiddag och har hållit på sedan dess från och till. Lite extra ledsamt känns det också idag, för igår eftermiddag dog Åkes gode vän Hasse, som han varit och hälsat på minst en gång i veckan sedan flera år tillbaka. Hasse var blind och Åke brukade gå ut och promenera med honom, så länge han orkade göra det. På senare tid har Hasse inte orkat gå ut och att han avled nu var väntat, för sedan han förlorade sin fru Inger för ganska exakt tre månader sedan och blev tvungen att flytta till Åvallegården, tappade han lusten att leva. Han sa själv att han bara var en halv människa. Åke skulle gå och hälsa på honom igår förmiddag, men då stod det en lapp på dörren, Hasse Sover, så då ville Åke inte gå in och störa utan körde hem igen. Senare på kvällen fick jag, genom en kommentar här i bloggen från en systerdotter till Hasse, reda på vad som hänt.


Idag fanns den där artikeln, som jag talat om tidigare, införd i Gotlands Allehanda. Just idag har Helagotland.se tekniskt fel, så det går inte att länka dit, men jag skannade in artikeln och har lagt ut den på min hemsida under Personligt. Vill du läsa den så finns det en direktlänk HÄR. Jag är väl inte helt nöjd med artikeln, för den innehåller en del felaktigheter, men det spelar inte så stor roll att reportern rört till det lite med begreppen blogg, hemsida och webbhotell. Det är förmodligen jag som varit otydlig.

Det viktigaste tycker jag är att vi äldre blir uppmärksammade. Att man visar att vi också finns, att vi kan blogga, bygga hemsidor och använda oss av IT-tekniken. Man måste inte vara 15-20 år utan det duger att vara 50+ också. Att vi sen inte kan bli några ”Blondinbellor” och få tusentals besök om dagen på våra bloggar gör absolut ingenting.

Den 9 november får vi som är nominerade reda på om vi hamnat bland de fem utvalda i varje kategori som går vidare till röstningsomgången. Skulle jag ha lyckan att gå så långt kommer jag att lägga ut ett meddelande om det och en länk till var man ska rösta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.