Åkes årsdag mm

Fredagen den 26 januari 2007

Det blåser kraftigt och snön yr både uppifrån, nerifrån och från sidan, temperatur -2 gr.

Tidigare i veckan har det varit strålande solsken och en klarblå himmel, hur härligt som helst! I tisdags gick jag en promenad på förmiddagen, för jag kände att jag bara måste ut i det vackra vädret. Åke hade åkt ner i skogen för att ta vara på några vindfällen efter stormen Per, så jag gick ner och hälsade på honom.


Här står han beredd med motorsågen.


På eftermiddagen var vi på Klinte och handlade. Dessutom var det Efit-dag så kameran var med hela dagen.

I onsdags var det så Åke årsdag och jag startade med att göra en stor köttgryta, duka och förbereda inför kvällen. På eftermiddagen kom ett par fd grannar in och gratulerade och sedan kom även Åkes syster och hennes man. Sönerna med sambos kom senare på kvällen. Min syster Kerstin och Eva ringde och gratulerade. Så nog blev han firad, hur ska det bli nästa år när han fyller 80?

Igår var det ännu en solig och härlig dag och jag tog med kameran ut i trädgården för att ha lite bildbevis för hur mycket snö det kommit.

På eftermiddagen körde vi till Visby. Spårigt och halt var det på vägen. Här på Gotland kör vi ju saltfritt och det har både för och nackdelar. Nackdelen är att det blir väldigt halt, men det är bara att anpassa hastigheten.

Jag var först lasarettet på mammografi och sedan vid optikern för att få mina nya glasögon justerade. Nu sitter de mycket bättre och jag börjar trivas med dem.

Sedan var vi bjudna till ett par bekanta i Visby. Vi fick en härlig middag och en trevlig stund tillsammans med dem. När vi skulle åka hem höll vi på att inte komma in i bilen eftersom låsen var frusna, men vi lyckades att få upp dörren till slut. Det var jättekallt ute och när vi kom hem var det -14 grader.

Idag ska jag städa och börja göra lite avstämningar av 2006 års bokföring.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Kropp och själ, Utflykter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.