Alltid är det nånting som ska strula

Nej, nej! Tro för all del inte att det strulade med revisionen i dag. Jag fick godkänt och herrarna undertecknade både revisionsberättelsen och resultat o balansräkningen, så jag får nog vara kvar ett år till.

Det som strular sedan en tid tillbaka är tillägget WP Social Blogroll och bloggarna i högerlisten uppdateras inte vid nya inlägg. Det har ju varit så behändigt att kunna se så fort någon av bloggvännerna uppdaterat. Nu är listan helt död!!

När jag går in på sidan för inställningar av tillägget har det nu tillkommit en sida där samtliga bloggar och hemsidor jag vill länka till är markerade med meddelandet till höger. Det verkar som om det är något skumt med Googles rss-läsare.

Men funkar inte det ena, för man försöka med något annat. Skam den som ger sig! Nu använder jag Feedly i stället. Jag har lagt in länkarna till alla bloggar och hemsidor jag vill ha koll på och så har jag gjort en genväg till sidan, så det är lätt att gå in där och leta efter uppdateringar någon gång om dagen. Så jag har koll på er mina bloggvänner!

Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande. Bokmärk permalänken.

14 svar på Alltid är det nånting som ska strula

 1. Znogge skriver:

  Grattis till att du fick godkänt men jag var säker på att det skulle gå bra! Irriterande när tekniken inte samarbetar men du verkar klara det mesta. För mig låter det som rena grekiskan 😉

  Kram och god morgon!

 2. Hillevi skriver:

  Jag hade undrat lite… det hade jag! Jag använde ju också din sida för att ha koll! 😉 Fast jag besöker så få, så jag överanstränger mig ju just inte genom att provklicka!
  Så skönt att revisionen godkändes! 🙂

 3. Gunnel skriver:

  Det är något som funkar på min blogg, men det är nog snart det enda. Jag är så irriterad, för det går inte att kommentera på vissa bloggar. Hos dig hamnade de ju i skräpposten, men en del är nog ute på vift i rymden. Kram

  • Ingrid skriver:

   Ja, det fungerar på blogspot-bloggarna, så det är lite retligt att man inte kunnat uppdatera WP Social Blogroll, för det är ju så behändigt.
   Nu har du inte hamnat i skräpet Gunnel! Det måste varit något tillfälligt krångel bara.
   Kram

 4. wiolettan skriver:

  Förstod att det inte skulle vara några problem för dig med revisorerna.

  Du är ju så duktig då det gäller datorer har jag förstått, jag begriper nada.
  Ser att du har jobbat bra med den nya hemsidan på SPF. Mysingen visade mig.
  Hålla koll så där, då bloggvännerna lägger in en ny blogg, det har jag aldrig kunnat, vet ej heller om det går på Bloggplatsen.
  Ha det bra.
  Kram!

 5. Det är ”kul” när datorer krånglar!
  Jag vet, för just nu har jag letat efter ett långt föredrag som jag vet finns i datorn – eller rättare sagt FANNS i datorn – men tydligen har det försvunnit. Jag har ju haft en del problem innan jag skaffade den nya för nått år sen. 😥
  Men…för att försäkra mig om att inte råka ut för något, så hade jag skrivit ut hela texten – men hittar inte dom papperen heller. Så är det när man har hyllvis med sparade ”viktiga” papper! 👿
  Som tur är så är materialet på plats i huvudet i alla fall, men det är otroligt jobb att skriva ner c:a 10 A4:a sidor IGEN!!! 🙄
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Du får lägga över dokument som du är rädd om i ”molnet”. Då finns de där och du kan plocka ner dem från vilken dator som helst. Själv använder jag dropbox och älskar det verkligen. Gratis och bra!
   Hoppas du hittar dina sidor.
   Kram

 6. Anne-Lie skriver:

  här strular det också, två bilar + en värmepump trasig. (Tur vi har tre bilar i familjen)
  Kram!

 7. Jag tvivlade aldrig på att du skulle få godkänt!
  Numera är det så få som bloggar av mina ursprungliga bloggvänner att jag skulle kunna gå in på bloggarna och kolla, men jag har ”bloglovin”, där alla bloggar jag följer, syns.
  Det är bra att du håller koll på oss, för det är ju så roligt att få kommentarer!
  Grått, dimmigt och ett par plusgrader här idag.
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.