Almedalsveckan

Strålande sol och runt 25° har det varit den här torsdagen och den har vi tillbringat i Visby. En stor del av den i alla fall. Åke skulle till tandhygenisten och när han var färdigplågad åkte vi ner till hamnen och parkerade bilen där och gick runt och tittade på allt spektakel i Almedalen, på Donnersplats och runt hamnen.

Det finns hur mycket som helst att titta på och besöka och där var massor av folk. Där intervjuades, fotograferades, filmades och det var direktsända radioprogram och storbildsskärmar överallt och massor av olika tält och folk som propagerade för sina åsikter och ställningstaganden. Poliser fanns det i vartenda gathörn och ute på hamnen hade även de ett informationsstånd.

En varmkorv åt vi innan vi åkte hem till Stenstugu igen och det var ju lite spartansk lunch, men hemma väntade en stor back med jordgubbar som jag plockade innan vi gav oss iväg. Jordgubbar och vaniljglass, det är riktigt gott! Nu har jag varit ute och plockat några liter till, så dem får jag nog frysa in, för nu mognar gubbarna snabbt. Jag ska ut och vattna ordentligt ikväll för det är väldigt torrt och det vill till en hel del vatten för att bären ska bli stora och fina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *