Ändrade planer

Solen skiner idag, precis som den gjorde igår och det har varit kallt på morgonen. På helagotland.se kan man se att det varit en svår bilolycka i Visby där en bil kört av vägen och in på en cykelled och skadat en fotgängare och en cyklist svårt. Enligt polisens rapportering har bilden voltat. Det är halt!!

Igår hade jag faktiskt vissa funderingar på att ta bussen till Visby, men mina planer sprack när de ringde från Kupan i Hemse och ville att jag skulle komma dit och ta ett extra pass på eftermiddagen. Jag skulle jobba tillsammans med en gammal bekant från Fröjeltiden, så det kunde jag ju inte säga nej till. Det var inte så mycket att göra på Kupan igår och inte så många kunder som det brukar vara, men jag roade mig med städning och lite annat pyssel.

I stora salen satt ett stort gäng och spelade kort och de skulle ha eftermiddagskaffe och när det var avklarat var det dags att plocka i ordning för en ny omgång – det var kaffedags för ett sällskap som går en datakurs. Sen skulle ju disken tas vara på och diskmaskinen plockas ur och i.

När jag kom hem från Hemse var klockan nästan sju och lättjan slog verkligen till. Jag åt lite middag och sen la jag mig på soffan och såg på TV. Inte ett enda blogginlägg blev det igår och datorn fick vila helt. Det blev inte ens en spindelharpa innan jag gick till sängs. Det är nästan underligt att datorn startade över huvud taget idag. 😉

Vecka 4

Idag då? Jag ska nog ta mig en promenad i alla fall, man måste ju utnyttja det fina vädret, för ingen vet hur länge det får vara så här soligt och härligt.

Ha en skön fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Ändrade planer

 1. Anne-Lie skriver:

  Tänk så bra man klarar sig utan dator. Soligt och fint är det ute men det blåser kallt.
  Önskar dig en trevlig helg!

 2. Gunnel skriver:

  Hemska tanke om inte datorn startade! Men jag tror den behövde vila precis som du. Vi hade också runt nollan i morse och fastän solen skiner så är det ganska kallt och blåsigt. Kram

  • Ingrid skriver:

   Här hade vi -4 i morse har jag fått rapport om från såna som är uppe tidigare än jag. Och det kan jag tänka mig, för frosten låg kvar i gräset långt fram på förmiddagen.
   Kram

 3. Kraka skriver:

  Ha en riktigt fin fredag! Själv ska jag roa mig med tvättstugan en stund så får vi se vad jag hittar på för kul sedan.
  Kram

 4. wiolettan skriver:

  Nej precis, det gäller att passa på och njuta om man kan.
  Härlig bild där solen lyser in så fint på dina blomster. Har du fortfarande en blommande julstjärna?
  ”Spindelharpa”? Spelar du harpa på spindlarna? Nej, jag skojar det förstår jag ju att du inte menar, men vad?
  Trevlig fredag.
  Kram!

 5. Lambergsfrua skriver:

  Vilken otäck olycka där inne i Visby! Tänk så snabbt livet förändras. Man får bara hoppas att den vsårast skadade överlever.

  Jag brukar också avsluta dagen med en Spindelharpa. När jag läste Wiolettas kommentar här ovanför, började jag fundera på varför den heter just Spindelharpan. Det finns ju varken spindlar eller harpor där – fast jag kanske kan kallas harpa 😉

  Önskar dig en fin vårdag med skönt värmande sol och kanske en stund i lä på uteplatsen.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag har inte sett något mer om hur det gått för de skadade, men det är ruskigt när sånt händer. Fotgängaren och cyklisten lär ska vara två medelålders kvinnor.
   Jag vet inte heller varför det heter spindelharpan.
   Kram

 6. Znogge skriver:

  Ibland kan det vara skönt med en helt datorfri dag! Eller nyttigt i alla fall för det är lätt att fastna 😉

  Kram

 7. Ulla Anderstedt skriver:

  Visst är det skönt att ibland låta lättjan ta över. Solen är framme här men det blåser kallt. Har varit på Seniorträffen och kikat på linedance oh druckit kaffe med Sachertårta. Trevlig helg! kram

  • Ingrid skriver:

   Det är trevlig med lite gemenskap och linedance är kul att se på. Vi har en duktigt grupp här i Klintehamn som kallar sig Astu Stompers. (astu=granne)
   Kram

 8. Vonna skriver:

  Vill bara säga Natti, Natti

  Tack för bloggen. Håller stenhårt på Stenmark .
  Kram

Kommentarer inaktiverade.