Anna-dagen

fredag, december 9, 2005

Nu har snart den här veckan också gått tillända och det enda positiva man kan säga är att det inte är halt i alla fall. Mulet, grått, disigt, regnigt och ibland blåsigt, men mest så milt att vi slipper halkan.

De här dagarna, sedan jag skrev sist, har det väl inte hänt så mycket. Julstöket fortskrider, det blir en liten bit i taget och nu är det i stort sett bara bakning som ska göras  och godis som ska tillverkas och en och annan julklapp som ska inköpas. Nästa vecka ska jag till Hemse och jobba för Röda Korset på Kupan och då passar jag nog på att handla litet där. Inte för att jag ska köpa just ritblock och kritor, men i Klintehamn är det så uselt utbud av affärer just nu, så det går inte ens att köpa så enkla saker  till barnen. Det måste man åka 2 mil för att få tag i! 

Åke håller på i skogen. Han är iväg ett par timmar varje förmiddag och på eftermiddagarna tar han vara på ved, kapar och klyver. Sen blir det en vända med bilen, inspektionstur brukar han kalla det.

Ikväll har vi sett en film på Canal Digital, Mad City med Dustin Hoffman och John Travolta. Den var ganska bra faktiskt och ett bra alterntiv till Riket och Faddergalan. Riket kan jag bara inte med och Faddergalan kändes som en gala för mycket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *