Dagen började soligt, men kallt! Vi hade snudd på -6° i morse och tulpaner och påskliljor låg som slagna soldater i rabatten. De piggnade till när solen värmt upp dem lite, men de ser rätt medtagna ut, för det är kallt nu också och för en stund sedan yrde det snö i luften.

Jag hade bestämt mig för att jag skulle gå ut efter lunchen, men så fick jag ett mejl från Britt, som lägger schema för oss som jobbar på Kupan, och hon ville veta vad vi har för semesterplaner, i första hand för maj och då började jag fundera på hur sommaren ska läggas upp. Just nu känns det ju som om man vill åka så långt bort från Skandinavien som möjligt, så jag började leta efter resor, men det finns ju givetvis ingenting kvar i april-maj och 10 juni ska jag åka till Bornholm. Det är bara en 4-dagarsresa, men det blir ett avbrott i vardagen i alla fall.

När jag ändå var igång fortsatte jag att leta höstresor. Det är ju så attans dyrt att resa ensam, men Vingresor har några hotell där man kan boka Ving Solo och slippa betala dubbelrumstillägg. Jag letade och letade, men allt var fullbokat.
Fast jag hittade faktiskt en 14-dagarsresa till Mallorca och till ett hotell som jag gillar och har bott på flera gånger, senast 2013. Hotellet ligger i Palma Nova och heter Ponent Mar och det var lite lockande, men jag vill ju gärna åka till något ställe där jag inte varit förut. Till slut hittade jag en resa till Teneriffa i slutet av september. Jag har varit på Teneriffa en gång, men det är väldigt länge sedan. Nej, jag bokade den inte! Jag chansar på någon sista-minuten-variant i stället.

Så blev min annandag, inte mycket gjort, lite köttbullar och potatis till lunch och ingen promenad, men nu ska jag gå och koka eftermiddagskaffe och göra mig en påskbakelse på sockerkaka, jordgubbar och vispgrädde.

Hoppas du har gjort något vettigare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...