Annandag pingst

Det är lite småmulet i dag och jag som klädde mig i shorts och linne i morse har fått ta en tröja på mig. Jag la mig i solstolen efter lunch, men det var för kallt att ligga där, så nu sitter jag här i stället.

På förmiddagen har jag förberett mina blommor för en vecka utan uppassning. En låda med blomplantor har jag hyst in hos en granne, men penséerna, som nog egentligen börjar falna, får klara sig själva, men jag har samlat ihop dem och satt dem i ett skuggigt läge. Skulle de inte klara sig är det ingen katastrof. Det är ändå dags att byta ut dem mot andra sommarblommor.

Nu hoppas jag att de klarar sig en vecka utan min omvårdnad

Papperskorgarna och soporna är tömda och kylskåpet också. Nu återstår det bara att packa så det går snabbt i morgon, för vi ska tidigt iväg. Incheckningen stänger redan kl 07.35.

Laptopen får följa med i handbagaget, så om wifi´n på Villa Giardini fungerar kommer nästa rapport från Sicilien, annars blir det bloggpaus en vecka.

Trevlig fortsättning på måndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Pingst. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Annandag pingst

 1. Åh, Villa Giardini, där bodde vårs resvänner när vi var på Sicilien, så där har jag varit många gånger! Så skönt att du kan åka från Visby och slipper omvägen om Stockholm!
  Så många blommor du hade att pyssla om! Hoppas att dom klarar sig!
  Ha en riktigt härlig resa och hoppas att dom har bra nät på Villa Giardini!
  Kram, Monica

 2. Kraka skriver:

  Härligt med Sicilien! Själv tänker jag ta en tur till Kosovo och Albanien. Faktiskt Grekland också, men där är det nog bara flygplatsen jag kommer att se.

  Ha en fin resa!

  Kram

 3. Helen skriver:

  Trevlig resa . Med vänlig hälsning Helen

 4. Znogge skriver:

  Jag önskar dig en riktigt härlig resa och hoppas på att nätet fungerar. Eftersom jag har varit där och bott på samma hotell är det extra intressant att följa dig 😀 När vi åker till Parga så stänger incheckningen 03:10 vilket är alldeles gräsligt tidigt!

  Ha det nu gott och njut av sol, värme och sköna bad!

  Kram

 5. Kraft´n skriver:

  Ha en bra resa, hoppas att du får många bra dagar !
  Kram/Anders

 6. Laila skriver:

  Ha en skön resa!
  Kram Laila

 7. Antar att du är på plats och att resan dit gått bra – för väl där så är det säkert underbart! 😆 Det är ju alltid skönt att komma iväg från vardagen, även om det just nu är ett fantastiskt försommarväder. Vem hade kunnat annat det för en månad sen….. 🙄
  KRAM och ha de så skönt!!
  Susie

 8. skogsnuvan skriver:

  Å s å härligt du ska ha det och tänk all god mat och goda dofter och få bada i havet och njuta. Ha det underbart. Jag ska inte klaga för det är varmt här om dagarna men bara 15 grader i vattnet och nu på gammeldagarna är det för kallt för mig

 9. Elisabeth skriver:

  Så härligt med reseförberedelser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *