Ännu en härlig dag på Björkhaga

Ann-Marie ringde på förmiddagen och talade om att hon och dottern var på väg ut till Björkhaga och frågade om jag kanske var sugen på lite sol och bad idag. Just när hon ringde var jag ute och rände på samhället, men då gick jag hem och plockade ihop badkläderna och åkte till ”Björkis” jag också. Man tackar ju inte nej till trevligt sällskap på stranden!

Idag var det kallt i vattnet och vi misstänkte att det var så, eftersom det inte var så många som badade och de som gick ut i vattnet kom kvickt upp igen, men trots det så tog jag mig ett dopp. Uthärdligt var det men inte mera, fast det känns gott i kroppen när man kommer upp ur vattnet och lägger sig i den varma sanden. Till och med den lite kyliga nordanvinden kändes alldeles ljummen.

Ännu godare känns det nu när jag kommit hem och har fått duscha av mig sanden, tvättat håret och fått sandfria kläder på mig.

Ha en trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Ännu en härlig dag på Björkhaga

 1. Det ser ju jättefint ut på er strand! Här har det också blivit bad idag och det var varmt i vattnet, ca 22 grader, men tyvärr har det kommit in algblomning, så vattnet var alldeles grumligt…
  Alltid skönt att duscha av sig all sand när man kommer hem!
  Kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  En kall avrivning lär vara livgivande och skall inte underskattas 😀

  Kram

 3. Ser verkligen härligt ut och där hade jag gärna befunnit mig idag istället för på ett torg i Ljungby med stekande sol, 30° varmt och stillastående luft. Började till och med fantisera om att sätta fötterna i en baja med is.
  Ha det så gott och hoppas varma vattnet återvänder
  /Anette

 4. Ser vansinnigt skönt ut! Och även om vattnet var ”kallt” hade jag gärna tagit ett dopp!! 😉
  KRAM
  Susie

 5. Musikanta skriver:

  Har tagit mitt årliga kallbad ute i skärgården på vårt sommarland häromdagen. Det var visserligen kallt, men hade man varit i en stund var det bara skönt. För att inte tala om hur uppfriskad man känner sig när man kommer upp!
  Kram från Ingrid som önskar dig en fortsatt skön söndag.

 6. Elisabeth skriver:

  Är så dålig på att följa bloggar nu för tiden, men jag jobbar på det.
  Du är en av de som alltid finns där i bakhuvudet hos mig…
  Kram/Elisabeth

 7. Lambergsfrua skriver:

  Ännu en skön dag för dig på stranden. Och i trevligt sällskap dessutom. Tufft av dig att kliva ner i böljan den blå och svala. Jag har inte badat utomhus i år ännu. Jag vill ju helst ha +25 eller däröver för att snjuta av badet – och då lär jag nog få vänta, även om det är vrmt i luften nu.
  Ha en fin söndag!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *