Ännu ett trevligt bloggmöte

Det har varit en riktigt fin höstdag med strålande sol och hög fin luft. På förmiddagen gjorde jag inte så många knop, utan satt ute och njöt och löste korsord och småpysslade.

På eftermiddagen fick jag ett trevligt besök av en nätvän. Det var Elisabeth med bloggen Husbilen Ellen och hennes man Lennart, som är här på ön just nu.

Följ gärna Elisabeths blogg nu när hon är på Gotland, för hon lägger ut jättefina bilder från ön. Det är en ren fröjd att se!

De här mötena med blogg- och nätvänner som man haft kontakt med under många är är verkligen givande och har varit väldigt positiva upplevelser. Jag har en särskild mapp bland mina bilder där jag har foton av alla nätbekanta jag fått träffa och det är en hel del faktiskt. Gotland är ju ett semestermål som många besöker och en del har jag fått träffa flera gånger. Många av de jag träffade runt 2006-2008 har slutat blogga eller lagt ner sina hemsidor, men en del finns i alla fall kvar på facebook.

Ha en fin kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bloggvänner, Gäster. Bokmärk permalänken.

10 svar på Ännu ett trevligt bloggmöte

 1. Geddfish skriver:

  Vad trevligt! Alltid berikande, tycker jag.
  Jag har också haft några bloggträffar. I början, på Expressentiden, var man enormt anonym och det var mycket hysch hysch.
  Kram, Gerd

 2. Znogge skriver:

  Jag säger som Geddfish, under Expressentiden var jag helt anonym men om man läser min blogg nu är det lätt att inse vem jag är. Alla bloggmöten jag har haft har varit positiva och trevliga. På något vis så känner man varandra men ändå inte. lite spännande!

  Kram

 3. Så kul att du har fått träffa så många bloggvänner! Nu har jag tittat på hennes vackra Gotlands-bilder – förstår att det måste vara roligt för dig att se trakter du känner så väl!
  Kram, Monica

 4. Elisabeth skriver:

  Stort tack för en trevlig eftermiddag hos dig!

 5. Helena Sandegren skriver:

  Vad trevligt med bloggbesök. jag läser hennes blogg ibland, och för ett härligt liv dom lever.
  Ônskar dig också en fin hösthelg.

Kommentarer inaktiverade.