Snarare tvärtom! Det har varit en riktigt solig, varm och skön förmiddag och jag tog mig själv i kragen och motstod lusten att sätta mig ute i solen och läsa. I stället satte jag igång med fredagsstädningen. Det är ju trevligt att städa när det är så ljust så att man ser vad man gör. Nu har jag sanerat bort en hel del dammråttor, mattorna har varit ute på vädring och golven är torkade, så jag är ganska nöjd med mig själv.

Det har börjat mulna till litet nu, men i morse var jag ute och tog några foton av krokusen i rabatten. De är som vackrast nu och jag hoppas verkligen att det inte kommer snö på dem, för det vore synd. Förra året den här dagen hade vi lite snö och det var -6° mitt på dagen och på natten -12°. Tänk vilken skillnad det kan vara mellan åren. Idag har det varit +8°.

Det surrar av bin runt alla blommor nu. Vi har en biodlare inte så långt härifrån och jag antar att det är hans våryra små arbetare som är ute på födosök.

Så läser jag ibland rubrikerna på min Nyhetssida att Anders Borg inte kan tänka sig att sänka skatten för pensionärerna . 11% mera i skatt betalar vi jämfört med en löntagare! Jag tycker att det är skamligt och inte nog med att vi betalar mera i skatt, bromsen har slagit till flera gånger och sänkt pensionen. I år fick jag till exempel en sänkning på 91:-/mån och min pension är minsann ingenting att skryta med. Jag har alltid röstat på moderaterna av födsel och ohejdad vana, men i år vete rackar´n…..

Ha en trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...