Äntligen fungerar bredbandet

Onsdagen den 17 november 2004

Jag skulle egentligen krypa till kojs nu, för i morgon ska jag jobba igen, men när nu bredbandet och internet fungerar, måste man ju passa på att utnyttja det. Det har varit ett evigt elände nu i november. Geab, som är leverantören, utlovar att det ska bli bättre och att man inte ska behöva betala för november månad. Det är en klen tröst, när man sitter där och ingenting går som man har tänkt sig.

I morgon ska jag jobba, som sagt. Jag trodde att det bara skulle bli på eftermiddagarna den här veckan, men idag har jag jobbat heldag och det blir likadant i morgon. Idag var det litet stressigt, när revisorn kom på besök och datorn hängde sig och jag var tvungen att ringa support, för att kunna byta till föregående bokföringsår. Svetten lackade, men det ordnade sig.

Vädret har varit hyfsat nu ett par dagar. Igår förmiddag fick jag mitt trädgårdsland grävt, så idag har jag nästan känt av ryggen litet. Nu väntar kyla och rusk med snö och blåst och jag vet inte allt vad för elände vädergubbarna hittar på, men det är väl sånt som hör årstiden till.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *