Änu en väntan över

Idag har det kommit en hantverkare och satt igång med skorstensrenoveringen, så nu kan jag bocka av ännu en post på min väntelista. Nu borrar och grejar han så att det står härliga till och katterna har flytt i panik.

Det är en grå och mulen dag och ganska kallt och blåsigt därtill och det yr snö i luften. Jag vaknade tidigt i morse och hörde snöplogen dåna förbi ett par gånger och bävade för hur det skulle se ut på snöfronten idag, men det var inte så farligt.

Mina sålådor i fönstret här där jag sitter vid min dator har vuxit till sig riktigt duktig och nu gäller det att hålla koll på alla plantorna så att de inte blir förvuxna.


Fotot tog jag igår när solen sken
I den övre lådan är det tagetes, krasse och purjolök
och i den undre tomat, paprika, dockkrage, lobelia och pelargon

Idag lär det väl knappast bli någon promenad, men igår tog jag en vända när bullbaket var klart. Solen sken och värmde så gott, så det gjorde inte så mycket att det blåste. Det är lite trist att bara gå på landsvägen, men det ska väl snart bli bättre väglag så att man kan ta sig ner till stranden.Vid Gannarve var det präktiga snödrivor och snön yrde över vägen.
Jag gick en liten bit till, men sen vände jag och gick hem igen.

Gensvaret jag fått på gårdagens inlägg om Rut-avdraget gläder mig och synpunkterna är intressanta och att vi har olika sätt att se på det här, det är tydligt. Debatten lär fortsätta både i pressen och i bloggvärlden ett tag till. Så här skriver Mats Linder i GA idag och här kan du läsa Skatans tankar om Rut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.