Använd ”Hemlig kopia” när du sänder massmail

Onsdagen den 12 september 2007
Solen har visat sig då och då, men väldigt sparsamt, temperatur ca 14-15 grader.

Igår däremot var det en riktigt solig och vacker dag. Vi pysslade lite på förmiddagen och sedan bjöd Göran oss på lunch på Toftagården. Vi fick en härlig måltid bestående av fänkålssoppa och köttfärslimpa med kantarellsås, mycket läckert! Och så härligt att få gå ut och äta och sätta sig vid dukat bord.

Idag har Göran åkt tillbaka till Arboga, så nu är vi ensamma igen och får återgå till vardagsrutinerna. På eftermiddagen har Åke varit och hämtat hem gödsel till trädgårdsland och jordgubbsodling och jag har varit ute och lagt på en del av det. Tvättmaskinen har också gott några vändor.

Hemlig kopia – Jag fick ett mail från Doris där hon påpekar vikten av att man inte sänder iväg massmail där alla mailadresserna syns. Tyvärr är det många som gör det!! Och det är ett sätt som spammarna kan använda sig av för att få tillgång till en massa mailadresser.

Ska du skicka samma mail till fler personer sänd dem då som hemlig kopia. Om du vill kan
du lägga in din egen mailadress i adressboken och benämna den Dig. Sedan skickar du mailet till den adressen (alltså till dig själv) och lägger alla övriga adresser som hemlig kopia. Har du frågor kring detta? Här gärna av dig, för det här är viktigt!

Efter den där trist pekpinnen tar vi något trevligare:

Den här hälsningen kom i måndags från Bittan Tack för den!


Och den här hösthälsningen från Ulla-Britt Tack för den också!

Titta in på Bokhyllan/Guldkorn, där finns ett nytt saxat mail från Doris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Gåvor & Awards, IT & Internet, Matprat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *