April, april…….

lördag, april 1, 2006

 +3 gr   får vi nöja oss med denna första april, första dagen på en ny härlig månad som för oss allt närmare våren och sommaren.

Jag tycker att det är jätteroligt med aprilskämt i tidningarna och Gotlands Allehanda har som vanligt  ett som fick mig att skratta så att tårarna rann .>

Geab, vår lokala elleverantör rapporterad i dagens GA att man experimenterat fram ett system som innebär att man kan leverera el utan kablar, sladdar och kontakter. Nu söker man efter 100 villaägare som vill testa systemet under 1 år. Under det året får man elen gratis. Geab står för alla kostnaderna för ombyggnad i villorna. Alla kablar och kontakter ska tas bort och kostnaden för målning och tapetsering står Geab också för.  För att man ska kunna tända och släcka lyset behöver man en fjärrkontroll eller röststyrning. Om röststyrningen sedan inte skulle fungera får man en mörkerersättning med 250:-/timma. Anmälan om man är intresserad ska göras till Geabs Hemsida.

DN går ut med en artikel om hastighetsbegränsning till 20 km/tim när man cyklar. Prov ska göras på vissa sträckor och om det faller väl ut, ska man genomföra det i hela landet.

Annars händer det inte så mycket idag. Åke ska ge sig iväg till Sanda och se på en gammal vattensåg och sedan blir det en vända på Klinte för att handla.

Carina och Bosse kommer hem från Thailand idag, så vi måste ju få träffa dem också och höra hur de haft det.

I morgon ska vi till Visby. Vi är inbjudna till Krister på söndagsmiddag och så ska jag hjälpa honom med bokslutet. Man förenar nytta med nöje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Humoristiskt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *