April, april

Igår kväll behövde jag inte någon kvällsmat, för efter att ha suttit till bords och ätit i flera timmar var jag mer än mätt. Det blev en väldigt trevlig påskafton tillsammans med barn, barnbarn och hundar.

Mellan de här rätterna bjöd Eva på en härlig lammstek, lammgryta, potatisgratäng och diverse legymer. Mycket, mycket gott!

Har du blivit lurad i dag? Jag har googlat lite och hittat några innovativa nyhetsartiklar. Tyvärr kommer det ju ingen GA i dag, men gårdagens tidning hade en söndagsbilaga och där hittade jag en artikel om att alla GA´s serier ska bytas ut från och med 3/4.

Kan det här var årets aprilskämt i GA?

Fast jag skulle önska att den här varningen från SMHI är ett aprilskämt!

Ha en skön fortsättning på påskhelgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar, Påsk, Väder. Bokmärk permalänken.

12 svar på April, april

 1. Kraka skriver:

  Den tårtan, med jordgubbar och kycklingar, vill jag smaka!
  Ingen har lurat mig än, har hittat en märklig artikel som jag anser är fejk. Man ska forska om ifall barnens fisar påverkar luften i deras sovrum så pass att den försvårar inlärningen. Då får de allt fisa bra mycket, eller bo väldigt trångt i en låda kanske.
  Kram

 2. Laila skriver:

  Ser verkligen läckert ut alltihopa, förstår att du inte behövde någon kvällsmat. Vi kör vårt påskbord i kväll när äldste sonen med familj kommer.
  Visst skulle man önska att klass 1-varningen var ett aprilskämt men hon i radion dementerade bestämt att det inte var fråga om ett aprilskämt. Även GT ska förnya sina serier vi får väl se om det är ett gemensamt skämt.
  Ha det gott!

 3. Helena skriver:

  Vilken fin påsktårta, med kycklingar och mycket gott i.
  Det ska bli snö här också, är nog inget aprilskämt.

 4. Åh, så gott det ser ut och så proffsiga tårtor! Förstår att ni hade det trevligt! Alltid kul att umgås med barn och barnbarn.
  Vi hoppas på att snövarningen är ett aprilskämt!
  Kram, Monica

 5. skogsnuvan skriver:

  Efter gårdagens påskmiddag återstår bara disken och stöket Vi blev 23 stycken så du förstår att det finns en del att ta reda på. Solen gassar och jag har varit ute på sjön med resten av gänget och vi har grillat korv och nu har jag bastat och känner mig trött

 6. Elisabeth skriver:

  Så fint påskbord! Och tårtor!! Förstår att du blev ordentligt mätt. Tror inte jag gått på något april-skämt, men sett några stycken. Kramar

Kommentarer inaktiverade.