April, april!

Onsdagen den 1 april 2009 | 16:20 |

Har du blivit lurad idag? Det är alltid roligt att kolla i tidningarna för att se vad de har hittat på. I Gotlands Allehanda berättas idag, att Destination Gotland kommer att ta betalt för toabesök på båtarna. Vad det kommer att kosta att gå på toaletten kommer att bero på när under resan man går dit. Det här beslutet har man tagit för att Gotlands Kommun höjt priset för tömning av tankarna. För att det ska bli många toalettbesök så kommer man även att sänka priset på läsk o öl.

Dagens Nyheter är också inne på det där med kommunikationer. De berättar att SL den 4 maj kommer att öppna en gräddfil, som garanterar sittplats under resan och förtur vid busshållplatserna Man kommer att införa VIP-vagnar på tunnelbana och pendeltåg och en tågvärd i varje vagn ska öppna dörrarna och ska se till att alla trivs och får en lugn och skön resa. Man har också för avsikt att ordna med servering och gratis tidningar. 1000:-/mån kommer det att kosta att ha ett vip-kort.

Här vid Stenstugu har vi inte lurats, inte vad jag vet i alla fall. Det har varit en helt underbar vårdag och på förmiddagen bytte maken till sommardäck på bilen och jag var ute och räfsade, men det gick inte bra, för det var för surt. Påskade till det gjorde jag i alla fall med fjädrar i en buske. Efter lunchen åkte vi på Klinte och jag var på Suderviljan och köpte penséer och påskliljor i kruka. Påskliljorna ska jag sätta upp på gravarna till helgen och penséerna har jag planterat i krukor. Ännu står de i växthuset, men om några dagar ska jag sätta ut dem. Och så blev det eftermiddagskaffe ute på terrassen för första gången i vår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Humoristiskt, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *