Väderbloggen rapporterar! Ja ibland känner jag att det blir mycket väder i den här bloggen, men man är ju så hemskt beroende av vädret och mitt humör skiftar verkligen lika snabbt som aprilvädret idag gör, för idag har det varit alla sorters väder, förutom klart solsken då. Just som molnen spruckit upp och lite blå himmel visat sig har det blivit alldeles svart och så har det vräkt ner några minuter med regn och/eller hagel.

På förmiddagen körde jag en tvättmaskin och sydde i nya knappar i min vinterjacka. De nya är inte lika snygga som trådätarna var, men förhoppningsvis ska jag slippa ha knappar som hänger och dinglar i ett par trådar några veckor efter att jag sytt i dem. Sen skulle jag ut och handla, men då kom det en riktig hagelskur, så jag sköt upp det till eftermiddagen.

Jag började med att åka till gravarna och kolla läget där och om man nu ska försöka hitta något positivt med det här kylslagna vädret, så kan det ju vara att påskliljor och penséer tycks trivas alldeles utmärkt.

Och de trivs bra på Åkes grav också. De två små penséerna som jag planterade på båda sidorna har växt ihop till en stor buske och påskliljorna är ännu hur fina som helst. När jag var på Fröjel kyrkogård var det nästan uppehållsväder, men när jag satte mig i bilen och började köra mot Klintehamn igen vräkte det ner med någon typ av nederbörd, så att jag fick sätta vindrutetorkarna på högsta fart för att kunna se.

Jag tog en vända in på Klintehamns Kläder och köpte det där nattlinnt, som jag inte kunde betala förra gången jag var där, men nu hade jag rätt kort med. Vi pensionärer ska ju passa på att gå dit och handla på torsdagarna, för då får vi 10% på hela sortimentet plus att vi blir bjudna på kaffe och hembakad kaka. Det har varit annonserat i tidningarna, men totalt gått mig förbi, men nu vet jag det (på något konstigt sätt blev det torsdag idag också när jag skulle betala :D ). Det här erbjudandet gäller hela 2015, så boka in det i almanackan – Torsdagar Klintehamns Kläder!

Trevlig fortsättning på fredagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...