Är det någon som vet….

….var man kan köpa en sån här spegel?Det har varit så varmt och vackert idag och jag har suttit ute i solen i bikini och njutit, men när jag tog en titt i spegeln innan jag gick ut, insåg jag att antingen får jag skaffa en annan spegel eller också en större bikini.

Så länge man håller sig inom gårdens hank och stör spelar det väl ingen större roll och skulle det komma någon får man väl snabbt få på sig något som döljer kulmagen och de där konstiga valkarna, som kommit från ingenstans. Men inte är det snyggt precis!

Jag får nog ta och skaffa mig en hel baddräkt och försöka inse att det där med bikini nog är ett passerat stadium, åtminstone ute bland andra badande på en offentlig strand. Jag, som tyckte att mamma var så larvig när hon inte ville gå till stranden längre, för att hon inte kände sig snygg i kroppen, nu är jag där själv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Är det någon som vet….

 1. Kerstin skriver:

  JJaa, en sån spegel vore guld värd!
  Och jag känner precis som mamma gjorde, vill inte längre gå till en allmän badplats, känner mig inte alls bekväm där nu för tiden!

 2. Karlavagnen skriver:

  Välkommen ner till Holland eller Spanien alt. Italien. Där är man på stranden och har kul oavsett hur man ser ut. Även om jag kan förstå hur du tänker så får du inte glömma att njuta av livet heller. Kram!!!

 3. Fy farao så roligt ! Men fullt så där spinkig vill inte jag vara, normala kurvor är tillåtet.
  Ja, tänk så många gånge man kommer på vad Mamma sa, min sa; vänta bara tills Du är lika gammal som jag är nu.Så ska Du få se så rätt jag hade.
  Och det hade hon.Det var rätt längesedan jag hade bikini.Vet inte ens om den gamla baddräkten passar mig.Fast jag badar ju inte i alla fall.Såvida det inte är långgrunt kristallklart och 24 grader.

  Mycket trevligt inlägg Ingrid, vad påhittig Du är.

  Kram majsan

 4. Gun skriver:

  Härlig spegel:) Vi går väl alla genom dessa tankar, när både bilringar och ålder ökar:)

 5. Inger Maryissa skriver:

  Hi, hi….ja, en sådan spegel skulle vara toppen att ha.
  fast verkligheten smyger nog sig inpå ganska snabbt 😀
  och speciellt i provhytter där speglarna har motsatt effekt 😉
  Här har det varit svalare väder idag, men solen har varit framme så det var skönt i alla fall
  men igår var det varmt
  kram

  • Ingrid skriver:

   Visst är det hemskt att titta sig i spegeln i provhytterna. Jag gillar att handla här i Klintehamn, där man kan få låna hem och prova hemma och om jag dessutom skulle kunna få tag i en sån där bra spegel……

 6. Elisabeth skriver:

  En läcker spegel eller också är det så där vi ser oss. Det är lätt att känna sig som sjutton och då tror man att även kroppen är på samma nivå som den mentala. Ha dé!

 7. Gunnar skriver:

  Spegel, spegel på väggen där säg vem som magrast i världen är…

  Tydligen så ser sig anorektier så i spegeln fast tvärtom.

  Hoppas du får en trevlig nationaldag!

 8. Per-Ola skriver:

  Det är väl trivselvikt man ska ha. Dagens kvinnoideal med trådsmala är inget att eftersträva.

 9. Kicki skriver:

  Ja, det där känner man ju igen. Trots att jag inte är överviktig egentligen (men ett par kg borde bort), så är det ju det där med omfördelningen. Jag skulle gärna ta mina extra kilon om dom inte promt la sig på magen, ”handtagen” i sidorna är alldeles för stora nu.
  Som tur är är vår altan rätt insynsskyddad, så där kan jag vistas i bara trosorna, men visst finns skjortan nära till hands (om utifall att…)
  Nu ska jag åka till Berra i Falun, jag ta med mig hälsningen från dig.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *