Årets första julkort

Igår kväll när jag gick till sängs hade vi nästan -9°, men idag är det mulet och grått och någon plusgrad och det ska bli regn, eller snöslask. Hur som helst så kommer nog den vackra vita snön att försvinna ganska omgående.

När jag kom hem från Kupan igår låg det ett kuvert på dörrmattan, det var årets första julkort, så idag fick jag göra i ordning på den plats i bokhyllan där jag brukar samla dem. Julduken och skålen där korten ska ligga är på plats.

Tyvärr var det här fina handgjorda julkortet helt anonymt, men jag tror mig känna igen handstilen på kuvertet och hur kortet är gjort. Inging, är det inte du som varit så snäll och tänkt på mig i år också?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Vi avslutade eftermiddagen på Kupan igår med ett styrelsemöte, så nu har jag skrivit ett protokoll och ska se om jag kan får det justerat senare idag, men först ska jag ut i köket och göra något åt kakdegarna som jag satte igår, uppåkra och chokladbröd, kakor som ska kavlas. Det är bara att hoppas att degarna blev bra.

För övrigt kan jag rapportera att jag retat upp mig på det där Hemliga paketet värt minst 300:-, som jag fick från Homeshop när jag köpte surfplattan. Idag har jag mailat till dem och frågat hur det kunnat värdera fyra ganska taffliga muggar, en fästingplockare och en fotfil till den summan. Få se om jag får något svar. 🙄
Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Jul, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

4 svar på Årets första julkort

 1. Gerd skriver:

  Bravo, Ingrid! Att du mailat till Homeshop! Det är förskräckligt när man gör på detta sätt! En gång när jag fick en gåva värd xxx nånting, så mailade jag till chefredaktören för den tidningen och undrade vad det var för något tunt konstigt i fleecefiltväg, som jag fått. Fick då en bok som tack, och boken var rolig och fin.
  Jag fick mitt första julkort lagom innan min födelsedag nyss. Allt-i-ett, om man så säger.
  En fin Nobeldag till dig, kram, Gerd♥

  • Ingrid skriver:

   Jag fick svar nästan med vändande post. Man beklagar så mycket att jag är missnöjd, men värdet på varorna är vad jag fått betala om jag köpt dem (det är bara det att inget av det finns med i sortimentet), men eftersom jag nu är så missnöjd ska jag få en ny premie som man hoppas att jag ska bli nöjd med.
   Kram

 2. Gunnar skriver:

  Vi har också gråmulet och ganska trist väder.Bra att du får en ny premie. Kanske dom flesta inte klagar och dom som gör det får premier?
  Visst är det fint med pappersjulkort men vi skickar inga sådana längre. Sätter in pengar på musikhjälpen istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *