Årets första sommardag….

…tycker jag nästan att man kan säga att det varit idag och den har jag tillbringat inomhus! I alla fall större delen av den, för jag har varit på Kupan i Hemse och jobbat. Jag kom hem vid halvtre-tiden och då la jag mig ute i solstolen med en gång, för ryggen tyckte att det var en väldigt lämplig plats, efter att ha fått hålla sig upprätt sedan i morse, bara med ett avbrott för lunch. Det frestar på att stå så länge på ett hårt cementgolv.

Den uppmärksamme ser nog fotografen?

När jag vilat färdigt gick jag ut och vattnade min kökshörna. Solen gassar in där på eftermiddagarna och med det här blåsiga vädret så försvinner all fukt med en gång. Jag skulle egentligen dragit upp slangen och vattnat rabatterna på baksidan också, men det sparar jag tills i morgon.

Nu ska jag ta med mig boken jag fick i Morsdagspresent och gå ut i kökshörnan och sätta mig och läsa ett tag. Boken är skriven av John Cleese och heter Men hur som helst….

Trevlig fortsättning på torsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Röda Korset och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Årets första sommardag….

 1. Znogge skriver:

  Även här är det lite sommarkänsla och det tackar vi för!

  Trevlig läsning 😀

 2. Elisabeth skriver:

  Jag håller med.Det känns som första sommardagen. Det gäller bara att solen fortsätter stå emot den kalla vinden!

 3. Anna/notonmusic skriver:

  Hej fotografen! Jo jag såg dig i fönstret men bara för att du gjorde mig uppmärksam 🙂 Vi pratade om John Cleese några stycken igår, jag visste inte att han hade skrivit en bok. Den skulle jag vilja läsa, han verkar ju vara en väldigt speciell person. Hoppas boken är bra, då får den nog hamna på min sommarläselista:-) För övrigt håller jag med om att det var underbart med den första soliga sommardagen!

 4. Agneta skriver:

  Vilken solhörna! Där hade jag också gärna suttit. Vad behjärtansvärt att arbeta på Kupan! Men tröttsamt när man inte är van att göra det varje dag. Å, du läser John Cleese’s bok, den borde jag skriva upp att jag vill ha, om och när den kommer i pocket, jag tycker väldigt mycket om när folk själva berättar om sina liv! Det är på riktigt, liksom.
  Agneta kram

 5. Eleonora skriver:

  Du lever så gott hör jag och alltid är du i farten med någonting. Bra att du tar dig tid med att vila litet mellan varven.
  Även hos mig har det blivit något varmare och den eländiga blåsten har dragit sig bort. Mina balkongblommor har inte gillat blåsten alls men nu verkar det som om dom återhämtar sig.
  Ha det gott kära vän och varm kram
  Eleonora

 6. Lambergsfrua skriver:

  Vad varmt och gott det ser ut i din hörna. Sådana hörnor behövs sannerligen i det här blåsiga vädret.
  Inte konstigt att du behövde vila ryggen och fötterna efter en dag på cementgolv. Det frestar på ordentligt.
  ha en trevlig fredag!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Vonna skriver:

  Bra att du har tagit det lugnt idag, bra att hålla igång men man också nju

Kommentarer inaktiverade.