Årets sista månadsbild

Idag är det dags att redovisa årets sista månadsbild. Jag tog den faktiskt redan igår, för att har som reserv, för jag visste att jag att var upptagen idag på förmiddagen med sjukgymnastiken.

När jag gick iväg till VC var det jättefint väder, men när vi senare satt här vid köksbordet och åt vår lunch blev det mörkare och mörkare på himlen och nu regnar det.

Jag hade annars tänkt ta mig en promenad i eftermiddag och köpa julfrimärken och posta julkorten och också passa på att ta en färsk månadsbild, men nu blir det inte av, så det får duga med fotot från igår. Vill du se utvecklingen av månadsbilden från årets början kan du klicka HÄR.

Datastrul hos One.com har det varit på förmiddagen, så de hemsidor och bloggar som använder deras tjänst har varit oåtkomliga och min också förstås, men nu fungerar det igen.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Månadsbilden, Väder. Bokmärk permalänken.

18 svar på Årets sista månadsbild

 1. Gun skriver:

  Regn och mörker och lervälling har vi tyvärr här med:(

 2. Gunnel skriver:

  Vi har uppehållsväder för tillfället, men det är så mörkt. Hoppas din blogg är åtkomlig ikväll också när jag ska skriva in mina svar på julfrågan. Kram

 3. Skatan skriver:

  Rena rama hösten … inte särskilt vintrigt i alla fall. Men fint ändå.

  Kram!

 4. Znogge skriver:

  Inte lika vintrigt som förra året men det passar mig perfekt! Som Skatan säger, fint ändå.

  Kram

 5. Ama de casa skriver:

  Åh! Vilken julstämning! 😉

 6. Suss skriver:

  Jag tycker det där med månadsbild verkar så roligt. Om jag kommer ihåg ska jag försöka göra det under 2012. Det räcker väl med att titta ut genom sitt fönster? Kram!

 7. Agneta skriver:

  Hej Ingrid!
  Denna gången har jag inte märkt av något strul med One.com men har inte varit uppkopplad dagtid. Det är väl bara några dagar sedan de hade strul där?

  Vägen hit i dag gick via min sida med ”Vänner på nätet” som jag inte kikat på sedan
  mycket länge. Kul att se den gamla grafiken och minns vilket jobb det var att göra den 😉
  Klickade på din fina bild och just då slog det mig att du har ju bytt adress men jag kom till din hemsida så då är allt i sin ordning. Har uppenbarligen varit noggrann och bytt 😉
  Kul att gå igenom alla gamla sidor ibland och kolla läget. Vilket jobb man la ner på att göra grafik till alla sidor och att uppdatera gåvosidan stup i kvarten. Men många fina julkort finns på plats i alla fall och jag tycker det är lite mysigt. Jag har ännu fina bilder som jag fått för över 10 år sedan och det är roligt.
  Bloggar blir så dagsaktuella och ibland letar man ju info, som står sig.
  Men det ena utesluter inte det andra.

  Iblan får man vara inne i värmen och ta det lilla lugna, det räcker väl med att du gympar med tanke på de smärtor du måste ha, som jag.

  Här var så mörkt i dag så jag har haft lampor tända hela dagen. Regnigt och dant…blåst! Regnstaden få vi väl döpa om Götet till 😉
  Nåja, ska inte klaga, hellre regn än öken, det är då säkert!

  Nu väntar jag på den senaste boken av Kate Morton, I det förflutna, som uppenbarligen är bra enligt både Sylvia och Annette. Den glömda trädgården, älskade båd jag och många med mig så denna ser jag verkligen fram emot.

  Hoppas innerligt att jag får den innan helgen…men det beror på de få som finns kvar inom hemtjänsten. Dom har ju sparkat 40 personer ut i arbetslösheten för att spara pengar samtidigt som kommunen bidrar med över 250miljoner till ett brobygge för järnvägsgods…ja ja, någon stans ska man väl plocka pengarna….
  Någon pengabrist verkar det då inte vara i kommunen….
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!
   Visst var det kul med de där gåvosidorna, men det tog mycket tid också och många hade man inte så mycket kontakt med annars. Jag satte räknare på de där sidorna och det var inte många som brydde sig om att gå in och titta där och då tyckte jag att det kändes ganska meningslöst.

   Idag har vi haft flera olika slags väder. Vi var och tankade bilen i morse och då regnade det, men fram emot lunch kom solen nästan fram ett tag.

   Jag har ett par böcker som ligger på lut, men just nu hinner jag inte läsa, eller jag kanske ska säga att jag har inte ro till att sitta och läsa.

   Hoppas att du har en fin dag!
   Kram

 8. skogsnuvan skriver:

  Så grönt och fint! Här är det bara vitt vitt vitt. Idag är det -3 grader och lugnt och fint

 9. Gunnar skriver:

  Det har sina fördelar med gröna vintrar också tycker jag.
  Just idag så har regnet hållt sig borta men annars har det varit mycken nederbörd. Man ser stora vattensamlingar överallt.

  Trevlig helg!

Kommentarer inaktiverade.