Jag sa ju att jag skulle ut på nya äventyr idag och lite händelserik blev min promenad i alla fall. Nu har jag inga stora krav på äventyrligheter och egentligen var det inte ens jag som var ute på äventyr, utan det var två hundar som var på rymmen.

Jag gick genom skogen, så att jag kom ut vid Klinteån och Norra Kustvägen och fortsatte mot Pressbyrån och när jag passerat den mötte jag en man som frågade om jag sett två små hundar.

Fotot taget 23 november

Det hade jag inte gjort, så vi stod och pratade en liten stund och han berättade att han var nyinflyttad i huset här på bilden och jag berättade för honom att det har varit min farmor och farfars hus och att där har min kusin och hans föräldrar bott.

Som vi stod där och pratade kom två små hundar utdykande från en trädgård längre norr ut på gatan. De sprang i full karriär gatan fram. I korsningen vid Pressbyrån, där du ser stoppskylten på bilden, var det minsann tur att det är stopplikt, för där kom bilar från alla håll och mitt i all trafik rusade en liten chihuahua och en terrier. Husse ropade och lockade med godis, men det brydde de sig inte alls om. De rusade bara vidare, förbi oss mot biblioteket, där de sprang över gatan och in i Donnerska parken där de försvann.

Husse ropade att han måste springa in och hämta en påse godis, för att försöka locka till sig hundarna och där lämnade jag honom. Ingen av hundarna syntes till, så hur långt de hunnit kuta innan han bunkrat upp med godis vet ingen. :wink:

Sen gick jag in en sväng på Konsum innan jag fortsatte hemåt. Just när jag kommit hem kom posten, men idag var det inga roliga överraskningar, bara bilskatten.

Nu är det kaffedags!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...