Avjulning

Torsdagen den 11 januari 2007

Regn från och till har det varit både idag och igår och det har blåst en hel del, temp ca 7 gr varmt. Det har blåst så pass så att en del träd har fallit över vägarna både här i Fröjel och på andra ställen på ön.

Igår började jag på allvar att plocka bort julsakerna. Jag hade tänkt vänta till fredag-lördag, men julkänslan går av en när det är sånt här väder. Igår kastade jag ut granen och återställde hemmet till normalt utseende. Alla grejor satte jag ut i salen och idag har jag plockat iordning där. En hel kasse gamla och trasiga julprydnader och ljusstumpar fick jag ihop. Nu har jag ordning och reda i “jullådorna”. Granen har vi tagit toppen av och bundit fast vid stolpen till fågelhuset. Vi har en sparvhök som gör raider mot fågelbordet flera gånger om dagen. Få se om småfåglarna kan få lite skydd av granen.

Igår fick jag en kallese till mammografi. Jag trodde inte att de brydde sig om så här gamla tanter, men tydligen får man ännu vara med och det känns jättebra att få kontrollera att allt är bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *