Badrummet nästan färdigt

Väderbloggen rapporterar: Mulet och regnväder idag. Det vräkte ner ganska ordentligt ett tag efter lunch och vi har fått nästan 15 mm.

Idag var Bosse och Carina här på lunch och sen åkte vi ner till lägenheten. Nu är badrummet nästan klart. Bosse har installerat tvättmaskinen och satt in en ny toalettstol och satt upp badrumsskåpet. Nu återstår bara lite krokar och hållare för tandborstglas, en hylla och ett duschdraperi. Förutom badrummet har Bosse fixat till inbyggnaden av spishällen, så nu är det bara att ringa till elektrikern.

Nu är allt skräp och alla sågar och andra verktyg bortplockat och det är avsopat och ser hyfsat ut. På tisdag kommer svåger Hassine från Lidingö och sätter igång med målning och tapetsering. Ja han kommer inte ensam förstås, syster Kerstin kommer givetvis med hon också och då kan jag få bra smakråd av henne. Jag har i stort sett bestämt mig för hur jag vill ha det, men det är gott att få någon att diskutera det med. Maken är gullig på alla sätt och vis, men han är inget större stöd när det gäller val av färg och tapeter 😉

Ha en skön söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Flytten, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

31 svar på Badrummet nästan färdigt

 1. Åsa! skriver:

  Ska ni flytta till Odvalds? Där började jag mitt liv i Klinte och vi brukar säga att när vi blir gamla ska vi flytta tillbaka dit!

 2. Ama de casa skriver:

  Oj vad ni jobbar på! Det blir ju jättebra det där 🙂

 3. Margaretha skriver:

  Vad fint det blir. När ska ni flytta in? Har inte riktigt hängt med här. Men ska ni sälja gården?

 4. Birgitta skriver:

  Men så fint. Och så fort det går! Härligt med hantverkare i släkten som kan fixa på ett professionellt sätt.

  Hoppas ni får en fin kväll.

  Kram

 5. Karin skriver:

  Så fint det och fräscht det blir i den nya lägenheten! Där kommer ni säkert att trivas.
  Och det blir nära till all service.
  Kram Karin

 6. skogsnuvan skriver:

  Tur att duu får lite kvinnligt smakråd. Om inte annat så är det alltid bra att få medhåll även om man bestämt sig.
  När ska ni flytta indå?

 7. Znogge skriver:

  Det kommer att bli hur fint som helst hos er! Dessutom går det undan men så är det när man har hantverkarna och den goda shjälpen inom familjen.

  Kram

 8. Znogge skriver:

  Hjälpen alltså 😉

 9. Eva skriver:

  Det àr klart att pappa inte kan hjàlpa dig med att vàlja tapeter, han àr ju fàrgblind !

  Ta det lugnt, ha inte fòr bràttom…………… ni har tid pà er 🙂

 10. Elisabeth skriver:

  Så fint det blir! Härligt att få det nytt och fint när man flyttar in. Så bra att du har händiga personer i din närhet. Ha dé!

 11. Inger Maryissa skriver:

  det ser mycket fint ut dit ni kommer att flytta, och det är så roligt att få se bilder därifrån
  Och jag kan mycket väl förstå att du tycker det är spännande
  att fixa och inreda lägenheten…..sånt är roligt
  och mycket fin natur är det runtomkring där också.
  kramar

 12. Lambergsfrua skriver:

  Underbart att arbetet med lägenheten går framåt och vad roligt att din syster kommer ner också. Ja, även svågern förstås, men jag tror ändå att ni två systrar kommer att ha en hel del att prata om nu med färgval och tapeter och annat som rör inredningen.
  Ha det gott!
  Varma kramar!

 13. Suss skriver:

  Nu har jag läst ikapp, det är alltid så trevligt att läsa din blogg och jag blir ofta sugen att ta en tur till Gotland igen. Tyvärr är det varken nästgårds eller så lättillgängligt, men någon mer gång i livet hoppas jag vi kommer dit. Vi har ett litet hörn kvar att utforska…..hahaha, det lät förmätet, precis som om vi kan hela ön utan och innan. Det kan vi INTE!
  När ska ni flytta till lägenheten? Börjar det närma sig? Kram!

 14. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!
  Det var attans så snabbt allt går, jag hinner knappt med i svängarna 😉
  Grannen till höger ser ut att ha ett väldig sött vitt staket i vacker form runt uteplasten och dessutom en hög ställning som verkar vara gjord för en blivande klätterväxt, kanske.
  Ser ut att vara ett lugnt och fint område med vacker natur denna årstiden. Bra att du har en egen tvätt maskin, för till vintern kan det vara lite jobbigt att gå ut i kylan till ”tvätthuset”, men både vår o sommar är det säkert bra och finns det flera maskiner så går det undan.

  Jag trodde detta område låg på hyfsat gångavstånd till matbutik. Men så är det, man kan inte få allt man önskar och det går säkert bra ändå. Den dagen den sorgen, som min salig mor alltid sa, med all rätt visade det sig många ggr.

  Så bra att Kerstin kommer på besök, smakråd är alltid bra och dessutom är det ju trevligt för man kan ju gå på kondis, dricka kaffe inkl. bakverk och prata 😉 Det är tröttsamt att gå i butiker och välja färg/form.
  Vilken lycka och förmån att du har tillgång till både kunnig son och svåger som ställer upp 😉 Sådant är guld värt.

  Lycka till med ditt fortsatta jobb med flytten, men försök att ta det lilla lugna om det går med en make som uppenbarligen har bråttom 😉
  Lätt hänt att man överanstränger sig och det känns i muskler att packa…
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!

   Ja du, här går det undan och när svåger är färdig, kan vi börja planera att flytta. Jag tar det med ro, för det är ju inte långt härifrån till lägenheten, så jag kan flytta några ICA-kassar och kartonger med grejor i taget och sen när vi känner för det, så kommer sönerna och tar de tunga och stora sakerna.

   Området ligger bra till för min del och det är gångavstånd till centrum och butiker. Att gå till Konsum t ex tar nog inte mer än fem minuter, men Åke går så dåligt så han är beroende av bilen.

   Ha en riktigt fin dag!
   Kram Ingrid

 15. Sylvia skriver:

  Hejsan och tack snälla för grattis.
  Här går det undan och vad fint allt flyter på. Köket verkar så bra planerat med en redig diskbänk och så fräscht med nya vitvaror. Badrummet med den gröna tonen på kaklet mot det vita är så snyggt. Så skönt med barn som kan ställa upp och inte har tummen mitt i handen. Lycka till nu när syrran kommer och ni får slå era kloka huvuden ihop med färger och inredning. Riktigt spännande att följa fortsättningen på flytten.
  Kramar Sylvia

 16. Skatan skriver:

  Vad snyggt det blir … Och härligt med att få allt nytt som man själv valt. Vi skall flytta om ett år och har så smått börjat titta på vad vi skall välja för golv och tapeter etc … Den lägenheten har vi tänkt skall bli vår sista flytt om inte vi själva ”flyttas” så småningom vill säga.

  Kram!

 17. Eleonora skriver:

  Så fort det går framåt! Bosse är verkligen er klippa!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *