Balansträning

Eftersom SPF:s hemsida ligger nere sedan flera dagar tillbaka får jag väl ta och göra lite reklam för det här erbjudandet från regionen i bloggen och på facebook i stället. Det är viktigt att träna upp balansen och det går att göra det även om man är lite äldre. Det fick jag lära mig på osteoporosskolan i höstas.

Så du som är 65+ ta dig till Vallemo på måndagarna och passa på att förbättra dina möjligheter att hålla dig på benen ett tag till. Gratis är det också!! Själv missar jag de tre första gångerna, men sen kommer jag också.

Jag fastnade vid datorn
på förmiddagen, men ser genom fönstret att det är grått och disigt väder. I eftermiddag ska jag på Kupan och jobba, så i dag spelar väderläget inte så stor roll för min del.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, SPF. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Balansträning

 1. Helena skriver:

  Du ska väl snart ut och resa. Du får träna balansen under palmerna.
  Snöar igen här.

 2. Znogge skriver:

  Otur att hemsidan ligger nere så det var ju bra att du kunde göra reklam så här. Balansen är verkligen viktig och tyvärr blir den inte bättre med åren.

  Kram och god måndag!

 3. Jättebra initiativ! Det borde nog alla, som är lite äldre, gå på! Särskilt jag, som är rätt så osäker på benen…Lättare att öva om man är några stycken!
  Ja, nu ska du snart iväg till solen! och när du kommer hem är våren i full gång, får vi hoppas!
  Grått, blåsigt och regn här idag. Som vanligt.
  Kram, Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *