Bara en kvar

Jag vaknade som vanligt vid halv åtta-tiden i morse och kunde konstatera att idag kunde jag lugnt ligga kvar ett tag till, för idag får vi ju tillbaka den där timmen som försvann i våras. Nu har jag varit uppe ett bra tag, druckit morgonkaffet, löst färdigt GA-krysset och ställt tillbaka alla klockor en timme. Jag ställer alltid om klockorna först på söndagsmorgonen. Inte kan man sitta uppe till klockan 03.00 bara för att vi går över till normaltid. 😉
Nu är det bara den i bilen kvar.

Det är ganska mulet och det har nog regnat lite på morgonsidan, men det är hela 13° varmt och solen börjar bryta igenom molnen.

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut på en förmiddagspromenad och senare i eftermiddag ska jag gå på är ett Kaffikalas på Rondo. Det är Röda Korset som bjuder in till det och nettot från kalaset går till insamlingen för Världens Barn. Fast jag får nog ta det försiktigt med intaget av kakor, för i kväll bjuder Eva på middag. Biffar på rådjursfärs låter väldigt lockande!

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

18 svar på Bara en kvar

 1. Znogge skriver:

  Jag ställer också om klockorna i dag. Plötsligt blir man liksom rik på tid 😀

  Trevlig söndag!

  Kram

 2. Lambergsfrua skriver:

  Vi ställde om klockorna i går kväll, innan vi gick och la oss. Vi gick och la oss lite senare än vanligt och vaknade precis som vanligt runt 8 – fast det var ju egentligen 9 sommartid.

  Hur som helst, dagen är grå och regnig men det är fortfarande varmt för årstiden. Vi har inget speciellt på agendan mer än att röja i ett par skåp – d.v.s. jag vill röja medan Mannen i Mitt Liv gärna avstår 😉

  Så lyxigt och gott det låter med färsbiffar av rådjur. Här blir det färsbiffar av kossor – men det är också gott.

  Ha en riktigt bra dag.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Ha en fortsatt skön söndag!
  Vi har nästan plus tio grader här också, så nog är det ju en lite märklig men underbar höst!

 4. Gerd skriver:

  Rådjur är väldigt gott om man tänker bort hur söta de är i verkligheten! Lyxmiddag!
  Bilklockan, ja, där sa du något……
  Nej, jag ställer om klockor tidigt på kvällen, lite blandat, har tagit resten nu idag. Jobb för ingenting, kan tyckas.
  Nu ska jag ut!
  Kram♥

 5. Rigmor skriver:

  Ja det där med klockorna är ju alltid lite klurigt…men här tror jag vi tog vår extra timme i morse och förvandlade den till sovmorgon, ja alla utom Zambo då…
  Du verkar ha en bra planering för en trevlig söndag, först gott fika, och sen middag…!! Kan det bli bättre?? Rådjur…gott, väldigt gott!! Här står en fläskfilégryta på spisen och puttrar, snart ramlar barn och barnbarn in, så då blir det trångt (men hjärtligt) kring köksbordet!!
  Ha det gott!!
  Kram kram

 6. Eivor skriver:

  En trevlig dag som väntar dig med andra ord.

  Jag ställer om mina klockor på lördagkvällen, brukar börja vid 18-tiden. Det är ju klockor i telefoner, mobiler, kameror också. Jag har ju ändå klockan på datorn kvar fast jag kommer ihåg det ändå.

  Hoppas du har det riktigt riktigt fint idag nu. 🙂

  Kram

 7. Gunnel skriver:

  Konstigt att jag inte känner mig piggare idag när jag fick sova en timme längre. Kan bero på att jag hade glömt bort att det var denna helgen det var ändring. Kram

 8. Ailas skriver:

  Jag ställer aldrig om klockorna, datorn och mobilen ställer om sig själva dock. Efter ett tag brukar någon av sönerna ställa om de övriga klockarna här, tänk så smidigt för mig… Hehe, de tröttnar på fel tid före mig, varje gång. F ö anser jag att det där eviga skruvandet fram och tillbaka och totalt onödigt.

  Trevlig kväll och KRAM

 9. TantGlad skriver:

  En timme tillgodo vart det idag, och det var inte fel.
  Ha en fortsatt ny och fin vecka på dig. 😮

Kommentarer inaktiverade.