Baxter

Jag sov gott i natt trots blodtrycksmanschetten, men jag vaknade med lite nackspärr. Förmodligen för att jag legat för stilla och inte vågat vända mig som vanligt.

När jag varit på lasarettet och lämnat av manschetten tog jag en promenad upp på Öster, för idag…

..skulle jag få bekanta mig med Baxter, en helt bedårande söt och trevlig liten Welsh corgi cardigan på 5½ månad. Matte bjöd på kaffe och härliga mackor som vi satt ute i trädgården och åt.

En trädgård, som var en helt otroligt vacker med blommor överallt.

Tyvärr hade jag bara mobilen att ta foton med idag och den klarar inte att återge blåa nyanser korrekt, så fotona gör inte riktigt rättvisa åt färgprakten i trädgården. Förlåt Ann-Marie – och tack för din gästfrihet!

När jag kom hem igen åkte jag till gravarna med blommor och sedan tog jag en sväng in till Stenstugu och pratade med Eva ett tag. På de röda vinbärsbuskarna börjar bären mogna och jag plockade av ett spann som jag kokat och nu står bärmassan och rinner av. Gelé hade jag tänkt mig att det ska bli.

Eva bjuder på middag i kväll, så jag ska strax iväg igen.

Dagens ordspråk:

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst.

Trevlig fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Läkarbesök, Stenstugu, Visby. Bokmärk permalänken.

19 svar på Baxter

 1. Kicki skriver:

  Vilken fantastisk blomsterprakt. Vovven var inte fy skam heller, en riktig sötnos.
  Kram /Kicki

 2. Ann -Marie skriver:

  Tack Ingrid för besöket och fina bilder. Nu är sängarna bäddade och lekstugan städad, 1 1/2 timma tills de kommer, nu klappar farmorshjärtat allt snabbare. Vinbärsgele var ingen dum ide, något att fundera på. Ha en bra helg. Kram/Ann-Marie

 3. Ailas skriver:

  Vilka trevliga aktiviteter! Ja, inte de där med blodtrycksmanschetten och nackspärren då, men de andra… Även här börjar de röda vinbären mogna. Jag brukar lägga in bären i frysen och sedan använda tillsammans med hallon i bärpajer och liknande.

  Vill önska dig en riktigt fin helg. Kram!

 4. En sådan fantastisk trädgård, sådan prakt! Så där vill jag också ha det då jag blir pensionär. Jag har många blommor och grönväxter redan nu, men mest inomhus. En trädgård skulle jag inte hinna sköta så mycket som jag jobbar.

 5. Gunnar skriver:

  Det var en go vovve och vilken underbar blomsterprakt det är i den trädgården. Blev bra på foto tycker jag även om den säkert är ännu finare att beskåda i verkligheten. Hoppas att du har ordning på alla dina värden. Innebär en sån anordning att ditt blodtryck kartläggs timme för timme när du sover?

 6. Znogge skriver:

  Man ser ändå hur vacker blomstringen är! Grattis till Gaetano och lägenheten. Nu har vi i alla fall två nöjda ungdomar som har en höst att se fram emot!

  Kram

 7. Jah Hollis skriver:

  Det var ju en fantastiskt blomstrande trädgård. Den lilla hunden ser snäll och väluppfostrad ut. Hoppas det fina vädret får fortsätta nu. 8)

 8. Beppan skriver:

  Åh så vackert! Önskar att klimatet här i norr vore lite mildare….
  Inga vinbär mogna ännu – men hjortron och blåbär.
  Och så har mina favoriter Karl-Johansvamparna tittat upp ur jorden. 😛

 9. Suss skriver:

  Det var en riktigt söt hund och trädgården skulle väl platsa i vilken trädgårdstidning som helst. Jättevackert! Kram!

Kommentarer inaktiverade.