Besök från Jämtland

Idag var det tidig uppstigning för min syster Kerstin och hennes man skulle åka med tidiga morgonbåten, så klockan ringde redan klockan fem, men om nu sanningen ska fram, så blev det en väldigt kortvarig uppstigning, för när de kommit iväg kröp jag ner i sängen igen och sov ett par timmar till.

Jag ville ju vara pigg och utvilad idag, för bloggvännen Anita, med bloggen Det ska vara lätt att leva, skulle komma och hälsa på oss och inte bara Anita, utan hennes väninna PappersBeda också.

Vid tolvtiden rullade de in på gården och Anita kände jag igen med en gång ifrån bloggen och PappersBeda kände jag mig också bekant med, för även om hon inte så ofta är på bild, så figurerar hon ofta i Anitas blogginlägg.


Vi startade med lunch, tog en rundvandring i huset och trädgården och sen åkte vi på en tur i Fröjel med omgivningar och upp på Klinteberget och så en tur ner över Klintehamn och till ”vår” strand.

Här poserar Anita vid en runsten på Klinteberget

Vi har haft ganska soligt och fint väder idag, även om det blåst i mesta laget. Vi kunde i alla fall sitta ute och dricka eftermiddagskaffe och efter det åkte Anita och PappersBeda tillbaka till Visby igen.

Det var så roligt att få träffa Anita, för vi har haft bloggkontakt väldigt länge och hon var precis lika trevlig och rar som jag inbillat mig. När man läst en blogg länge, tycker man att man känner människan bakom den och den här gången stämde det riktigt bra. Åke blev också väldigt förtjust över att få möta Anita, för jag har läst många av hennes blogginlägg för honom. Dessutom gillar han att få guida och berätta om Fröjel och det som finns att se här.

Nu är den här ganska intensiva veckan snart slut och det har varit så roligt att ha gäster i huset och få ett avbrott från vardagslunken. Nu är det bara en nätvän som aviserat sin ankomst, men inte dykt upp, fast han kanske ännu kommer??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

13 svar på Besök från Jämtland

 1. Gunnar skriver:

  Kul att träffa bloggvänner i ”verkligheten”. Och ända från Jämtland också.
  Jag ska strax kila in o se vad Anita skriver om träffen också.

  Trevlig helg!

 2. Hejsan Ingrid !

  Det förstår jag måste vara något enastående.Och jag vet precis så är det.
  Trevligt att få se Dig i helfigur.
  Din Åke också förståss.

  Ska bli kul att få träffa någon av alla mina bloggvänner eller FB-vänner dom får jag inte glömma bort. Jag har telefonkontakt med några.

  jag har skrivit till Dig sedan 12 Juli 2010, fann pappret jag skrivit upp alla bloggadresserna på.

  Minns att Madeleine tyckte det var fånigt att ha det uppskrivet när jag hade datorn.

  T.ex.soffie69 5 Juli-10,rankans.blogg.se/ 5/7,klimakteriehäxan 6/7, mimmis fotosida 7/7 o. rantamor 8/7 det var flera samma dag, men dessa känner Du till.

  Kram och ha en fin fortsatt helg.

 3. Rosita skriver:

  En sån trevlig vecka du verkar ha haft,måste erkänna att jag läser bloggen ”Det ska vara lätt att leva” men jag har inte börjat kommentera,hinner bara läsa ibland,så det kändes lite bekant att få se Anita,även PappersBeda är ju lite ”bekant”.
  Hoppas att din förkylning har blåst bort med vindarna.

 4. Sylvia skriver:

  Så jättekul med besök av bloggvänner och roligt att se de fina korten. Så har du haft din syster på besök och jag kan förstå det har varit en lyckad vecka. Jag har ju min stora syster boende här i stan och det är så gott att kunna ses lite då och då. Läste om lägenheten..–Grattis…. och det måste väl kännas bra men kanske också lite vemodigt att lämna det underbara Stenstugu. Åldern tar ut sin rätt och krafterna avtar så det är nog ett riktigt bra beslut ni gör. Så roligt och spännande de måste vara att se fram emot något nytt.
  Önskar en Trevlig helg!
  Kramen Sylvia

  • Ingrid skriver:

   Visst känns det lite vemodigt att behöva lämna Stenstugu och värst är det nog för Åke, men nu hoppas vi att vi ska få många bra år utan att behöva bekymra oss för snöskottning och gräsklippning.

 5. Kicki skriver:

  Visst är det kul att träffa sina ”nyfunna” vänner IRL. Jag har ju blivit personlig vän med en av mina bloggare, Paula (www.paulaz.se), vi har träffats flera gånger vid det här laget.
  Det skulle vara jättetrevligt att få träffa även dig ”på riktigt”, men den här sommaren blir det iaf inte pga valpkullen som väntas.
  Kram Kicki

 6. Doris skriver:

  Jag håller med dig om att det är härligt att ha gäster i huset ;-), mina sondöttrar och deras pappa åkte hem i går och det är såå tomt här …
  Sköt om dig !
  Kram

 7. Skatan skriver:

  Som jag skrev till Anita blev jag riktigt avundsjuk på er träff … jag hade också velat vara med. Vi har ju träffats så kort när vi träffades ju. Ja, du förstår säkert vad jag menar. Visst ääär det roligt att träffa sina bloggvänner på ”riktigt”. Och vilken underbar bild du fick till med Anita där vid runstenen. Den är så ”passande” på något vis.

  Min egen blogg har haltat och mina bloggbesök hos dig och mina andra bloggvänner också på sista tiden men jag kommer igen …

  Hoppas sensommaren blir härlig så att vi kan ”tanka” riktigt fina minnen och energi till den kommande vintern.

  Kram till både dig och Åke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *