Jag fick se att andra avsnittet av den politiska thrillern Blå ögon gick på SVT i kväll och eftersom jag missat det första såg jag det på SVTPlay innan det var dags för kvällens avsnitt.


Det är en förfärligt historia som utspelar sig, med en försvunnen stabssekreterare, en mördad medlem av Trygghetspartiet, Annika Nilsson på bilden här ovanför, och några vettvillingar som åker runt och i samordnade angrepp mördar brottslingar och allt utspelar sig bara åtta veckor före valet.

Trygghetspartiet – Namnet är rena hånet, för någon trygghet lär de inte kunna erbjuda och vad jag kan förstå är partiet en nidbild av SD. Man får i alla fall hoppas att det är en nidbild, men att SD känner sig utpekade visar de genom att kritisera programmet hos SVT och det har också kommit in ett 20-tal anmälningar till granskningsnämnden.

– Det är helt uppenbart att det handlar om oss, vilket är klart olämpligt, säger SD:s pressansvarige Henrik Vinge till SVT.

Alla blåögda, som röstade på SD i höstas, se den här serien (om den fortsätter att sändas) och tänk till en extra gång, när ni går till valurnorna den 22 mars!

Nu ska jag se om jag kan sova efter de otäcka slutscenerna. I morgon väntar ett planeringsmöte med RK och efter det ett styrelsemöte, så man behöver var utvilad och någorlunda skärpt.


Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...