Blåsippan ute i backarna står…..

Tisdagen den 12 februari 2008 2&#176 varmt, rätt blåsigt.

Tro nu inte att jag har gått händelserna i förväg när jag har lagt ut en toppbild med blåsippor på. De finns lite överallt nu, fast de väl inte borde vara igång förrän någon gång i mars månad, men idag konsterar även Gotlands Allehanda: Blåsipporna redan utslagna.

På förmiddagen idag var det mest mulet, men det började ljusna fram mot 11-tiden, så pass att jag blev tvungen att ta en vända med dammsugaren. Efter lunch tog jag tog mig en promenad trots att det var lite grått och blåsigt. Jag hittade blåsippor på flera ställen i hagen. Bildbevis finns i Ingrids Foto, Vårtecken 2008. Jag kan också rapportera att jag gjorde 7142 steg under mitt blåsippsletande.

Igår var jag i Hemse och var med på ett medlemsmöte på Röda Korset. Det är alltid intressant att få reda på hur verksamheten planeras inför det här nya året. Dessutom har Kupan fått en ny kassaapparat, som vi fick tillfälle att träna på innan den ska tas i bruk. Åke åkte med till Hemse och var och hälsade på en äldre släkting, som bor på ett vårdhem där, under tiden jag var på mötet.

I morgon ska jag till Hemse igen och jobba på Kupan. Vi har förmiddagspasset, vilket innebära att vi börjar 9.30 och jobbar till 15.00. Det är det bästa passet för då slipper man räkna kassan, slutstäda och stänga. Hoppas att det blir många kunder, för då går tiden fort. Det börjar väl nästan bli dags att fundera på vårekiperingen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.