Blidväder

I dag blev det blidväder, det upptäckte jag när jag skulle gå ut en vända på eftermiddagen. Jag skulle skaffa några namnunderskrifter på ett par protokoll och tänkte kombinera det med en lördagspromenad. Det har singlat ner snöflingor oupphörligen hela dagen, men på min skottade uppfart har de smält bort efterhand och på termometern har det som varmast varit +1,6°. Det finns hopp!

På uteplatsen har småfåglarna hoppat omkring och gjort vackra mönster i snön.

Annars har det inte blivit så mycket gjort i dag. Jag dammade av och dammsög på förmiddagen och så kom Eva hit för att kolla om jag blivit något brun på Teneriffa, för vi har inte träffats förut sedan jag kom hem. Vi satt och pratade ett bra tag och sen var det dags för lunch.

Egentligen borde jag sätta igång och baka, för det är alldeles tomt på bullar i frysen och kakburkarna är också tomma, men det får vara till nästa vecka. Få se om lusten infinner sig någon dag, tills dess förlitar jag mig på Gutebollens sortiment och det som finns att köpa på Konsum.

Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

12 svar på Blidväder

 1. Ja, även här har vi haft någon plusgrad idag och en hel del sol! Men nu är det under nollan igen.
  Inte ska man baka om man inte har lust! Det finns ju bröd och bullar att köpa.
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Znogge skriver:

  Här är det också mildare även om vi har -1 just nu. ”Köbekagor” är helt ok när frysen är tom.

  Kram och god kväll!

 3. Elisabeth skriver:

  Vilken fin bild! Kan förstå varför det finns ett sömnsätt som heter kråkspark!
  Kul med besök av Eva och jag antar att hon såg att du fått färg! Baka hinner du med så småningom. Du får acklimatisera dig lite pö om pö och inte göra allt på en gång. Kramar

 4. Lollo skriver:

  Det var förfärligt länge sedan jag var här och tittade till dig. Hoppas att allt är bra med dig.

  Idag hade vi sol och takdropp. Tog en promenad på 5 km, men insåg att solen lurat mig lite. Det är fortfarande en isande vind från sjön. Inte lika illa som tidigare i veckan, men ändå så pass att det blir lite oskönt där vinden kommer åt.

  Kramis

 5. Gunnel skriver:

  Inga plusgrader här än även om solen lyser. Tur att det finns butiker som ställer upp när inte baklusten har infunnit sig. Kram

 6. Lambergsfrua skriver:

  Fågelspåren bildar ett fint mönster i snön. Om det fortsätter att töa försvinner de snart och du kan njuta av fägelsång och -kvitter.
  Här har det snöat inatt och vi har -5. Jag borde gå ut en sväng, men drar mig för det. Jag är så rädd för att halka trots broddarna. Få se om samvetet övertalar mig 😉
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentarer inaktiverade.