Bloggar i egen regi

Måndagen den 24 april 2006
14 gr och ganska blåsigt

Jag har länge haft funderingar på att sköta mitt dagboksrapporterande på egen hand. Jag känner att mina vardagsnoteringar är inte är någonting som kan kallas för bloggande. Och jag känner att det räcker med MSN, som jag använder som fotoblogg och de andra som jag har haft sedan länge tillbaka. Mina små dagliga noteringar kan jag lika gärna göra direkt på min hemsida. Jag ser att många mer och mer överger sina hemsidor och nästan enbart bloggar, men så vill jag inte ha det.

Naturligtvis vill jag ha kommentarer om det är någon som har synpunter på vad jag skriver, eller om man bara vill lämna ett avtryck så jag vet att någon varit här. Då är gästboken ett jättebra alternativ.

Till dagens begivenheter: Det har varit trädgårdsarbete mest hela dagen. Åke har kört hem jord som vi har lagt i där det fattades efter grävningen i höstas. Nu har jag sått i gräsfrö och vattnat och så får vi hoppas att det tar sig.

Jag har också flyttat ut mina plantor i växthuset, så nu vill det till att det blir varmt och skönt om nätterna. Jag har en frostvakt, men det får ju inte bli hur kallt som helst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, IT & Internet, Nytt från Stenstugu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *