Blogginläggen flyttade

Lördagen den 13 maj 2006

Vädret har varit växlande både igår och idag, temperatur ca 18 gr.

Igår städade jag på förmiddagen och på eftermiddagen var vi på Klinte och handlade. När vi kom hem drack vi kaffe och sedan vattnade jag på grässådden och i växthuset.


Här en bild av vindruvsplantan, som ger hopp om skörd i år.

Nu när det är varmt öppnar jag till sovrummen, som annars är stängda under vintern och det gillar katterna. I morse hittade jag Grållen i den här positionen:

Idag har jag suttit en stund vid datorn och kopierat över inläggen jag gjort i bloggen på Blogtown. Jag vet väl att det inte just är någon annan än jag själv som är intresserad av äldre dagboksanteckningar, men jag har redan upptäckt så praktiskt det är att kunna gå tillbaka och titta i arkivet. Nu har jag i alla fall anteckningar här i datorn. När man inte använt sin blogg på en viss tid (jag tror att det är 6 mån) plockas den bort och då är ju allt man skrivit försvunnet och man inte tagit vara på det på något sätt.

Förra veckan beställde jag utskrift av foton från 2005 och sedan skrev jag ut reseberättelserna jag har i resebloggen och satte tillsammans med fotografierna i fotopärmen, så nu har jag koll även på dem.

För övrigt så har jag haft storstädning i bokhyllan i vardagsrummet. Det behövs minsann då och då. På måndag ska jag putsa fönstrena där och städa ordentligt och då är det skönt att ha bokhyllan färdig.

Nu skiner solen ganska bra, så det blir eftermiddagskaffe på terrassen idag också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Våra Katter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *