Bloggpaus

Nu kommer det nog att bli tunnsått med både blogginlägg och bloggvandring på ett tag, för i morgon får vi besök av min syster Kerstin och hennes man och då vill vi ju umgås med dem så mycket som möjligt. Det är alltid lika trevligt att ha gäster i huset.

I veckan som kommer får vi också besök av några bloggvänner och det ser jag också fram emot. Det är alltid lika spännande att få träffa de som man haft kontakt med via nätet. Hitintills har alla sådana möten varit väldigt positiva och jag har haft förmånen att få träffa rätt många, några flera gånger till och med. Det är en av fördelarna med att bo på en semesterö.

Nu lär jag väl inte kunna hålla fingrarna borta från datorn någon längre tid, men som sagt, dyker jag inte upp här någon dag, så vet du orsaken till det.

Ha en fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Känt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Bloggpaus

 1. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Så trevligt att få träffa systern fr. Stockholm 🙂 Gott att få umgås med syskon och ”prata” om gamla tider 🙂

  Många andra gäster är också på ingående, läser jag, så du kommer att ha fullt upp.
  En paus fr. bloggen kan du behöva för du är väldigt flitig 🙂

  Jag önskar er en riktigt trevlig semester tillsammans och håller tummarna för att det blir fint väder!
  Kram, Agneta

 2. skogsnuvan skriver:

  Hej Ingrid Nu är jag snart på väg. Ringer dig när jag kommit till din fina ö. Kram

 3. Gunnar skriver:

  Låter kul med besök. Jag har också goda erfarenheter av att träffa bloggvänner ”in real life”.

  Längesen vi var på Gotland. Beror bl a på hustruns krafitga ovilja att åka längre båtturer så ska det bli av så får det bli med flyg.

  trevlig helg!

 4. Anne-Lie skriver:

  Man brukar inte klara av att vara ifrån datorn så många dagar. Ha det så trevligt med din syster och dina bloggvänner.
  Kram!

 5. Gunnel skriver:

  Ha det så trevligt med alla besök. Datorn har ju en tendens att ge abstinensbesvär, så vi kanske ses här inne då och då. Hoppas du har fint väder. Här skiner solen nu efter några rejäla regndagar.

 6. BARBRO skriver:

  Jasså minnsann, det blir Stockholmsfrämmande!
  Då får du hälsa dom så gott från Örebro!!
  Kram BOB.

 7. ingmarie skriver:

  Du får ha en fin vecka med dina alla vänner…Du och jag har ju träffats men kanske vi gör det igen..kram

 8. Birgitta skriver:

  Visst är det underbart att träffa bloggvänner. När jag var i Stockholm sist så ställde jag till med middag för två av dom jag inte träffat förr. Helt underbart trevligt!

  Perfekt med liten bloggpaus. Glöm inte ta foton för SEN vill vi se hur du haft det 🙂
  Kram

 9. Znogge skriver:

  Så trevligt det låter. Önskar er alla en fin helg och sköna dagar.

  Kram

 10. Hejsan Ingrid !

  Vad kul Du får det, avundas Dig och alla andra som har en gemenskap med både familj och vänner.Den här årstiden.Är ju värst för oss ensamma, fast den vore ju bäst, för det är lättare att gå ut tror man för att det är varmt än att gå ut när det är kallt.

  Resa var fullbokad, kanske de sätter in en ny buss till.Och då får jag svar om tio dagar.Om det blir av eller inte.Jobbigt vänta.

  Idag är det Södertäljes största vattenkrig nere vid Maren, antar hela stan är där, jag med.Då kryllar det av folk i alla åldrar och jag kanske stöter på någon jag känner.

  Kl.14.00 börjar det.

  Ska ner och föreviga lite av det på nya kinesen.

  Kram och ha en skön blogg-semester.

 11. Henry skriver:

  En bloggpaus är inte så dumt. Ibland vet man inte vad man skall skriva om. Så jag tycker att vi inför ordet BLOGGPAUS, att användas när det behövs!

  Kram!

 12. Lambergsfrua skriver:

  Då får jag önska dig en riktigt trevlig helg och vecka! Strunta i datorn och prioritera dina besökare. Hoppas vädret ärr samarbetsvilligt också.
  Allt gott önskar jag dig och de dina.
  Varma kramar!

 13. Tina skriver:

  Får önska dej en trevlig vecka med dina gäster. Själv råkade jag ut för en ofrivillig bloggpaus då jag lyckades spilla vatten på datorn och nu vägrar min ENTERknapp att fungera. Och utan den får jag inte in några inlägg. Jag vet att det ska gå att få in dom med en musklickning, men inte på min dator…. Ska ta eländet till en datordoktor i veckan..

 14. Suss skriver:

  Hoppas du får trevligt med de dina. Det är klart du inte kan sitta vid datorn när verkligheten kommer på besök. Själv har jag börjat blogga om vår resa och kärestan kom upp och frågade om jag fastnat. Jag hade tydligen suttit över 2 timmar utan att jag märkte det själv. Det tar tid att lägga in bilder och skriva till dem. Ha det så bra tills du återkommer. Kram!

Kommentarer inaktiverade.