Boklotteri

Det är inte hos mig det är lotteri, utan hos Kicki. Det är hon som lottar ut den här boken och på beskrivningen verkar den vara väldigt rolig.

Sju jävligt långa dagar” är en hysteriskt rolig och oändligt sorglig roman om livet, som sällan blir som man tänkt sig. Liksom i den tidigare succén ”Konsten att tala med en änkling” skildrar Jonathan Tropper en dysfunktionell familj i ett tragikomiskt relationsdrama

Dragningen är redan på torsdag!

Det snöar och snöar oavbrutet hela dagen idag, men som tur är så blir det inte så hemskt mycket av det ändå och det blåser inte längre, så det är ingen drivbildning i alla fall.

Jag har haft besök av prästen i Klinte församling nu på eftermiddagen. Han kom hit med en blomma och önskade god jul. En amaryllis fick jag och det passar ju rätt bra, för de jag har i köksfönstret är snart avblommade.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

23 svar på Boklotteri

 1. Hejsan Ingrid !

  Det var inte illa att ”prällen” kommer på besök.
  Gör de alltid det.Efter någon förlorat sin andra hälft.
  Eller Du kanske kände honom tidigare.

  Hoppas allt är bra för övrigt.

  Kram Majsan

 2. Gerd skriver:

  God eftermiddag! Var inne hos Kicki och skrev upp mig, den boken verkar rolig!
  Nu ska jag göra mig i ordning för Jultallrik med SPF.
  Ha det så gott! Kram Gerd

 3. Kicki skriver:

  Kors fick du pesök av prästen, han hade kanske dåligt samvete för att han missade att ta upp Åke bland de under året avlidna.
  Trevligt att du vidarebefordrar min länk om boken som jag lottar ut. Men därmed försämrar du oddsen för att du ska vinna den 😉
  Kram

 4. Åsa! skriver:

  Den där boken läser jag just nu, tycker den är ett tidsfördriv, men inte mycket mer än så. Men, smaken är som baken och den har ju fått lysande recensioner så det är nog bara jag som har avvikande smak 😉

 5. Lambergsfrua skriver:

  Vad trevligt att prästen gjorde ett besök med både ursäkt och blomma. Jag har också varit inne hos Kicki och fått en ”lott” till boken. Ska bli spännande att se hur det går – annrs får jag läsa något annat i jul;)
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Suss skriver:

  Hej Ingrid och tack för tipset om boklotteriet. Nu försämras ju dina chanser, men jag lovar, vinner jag boken ska jag skicka en till dig när jag läst den! KRAM

 7. Suss skriver:

  Oj, tryckfelsnisse, eller om det var jag, ”skicka den” ska det vara.

 8. Skatan skriver:

  Och jag som trodde ni nästan skulle ha snöstorm idag. Det var ju skönt att ni slapp det i alla fall. Kanske är det Öland som har drabbats värst.

  Amaryllis är en fantastisk blomma och det hör så intimt samman med julen (för mig). Och du har njutit av dem ett tag förstår jag. Då passade det ju bra med prästens blomma.

  Kram!

 9. Jah Hollis skriver:

  Ja, nu när vintern öser på för fullt, även hos oss i Skåne, är det svårt att tro att det är så här det ligger till: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5362421 8)

 10. Znogge skriver:

  En amaryllis är sällan fel i tider som dessa.

  Jag har läst om boken och den verkar bra. Hoppas du har turen på din sida.
  Kram

 11. Rigmor skriver:

  Har läst om den boken, så det blir till att inhandla den, för lite litterär underhållning måste man väl ändå ha i jul!!
  Trodde nästan du drabbats av ovädret som de visade på nyheterna igår, men det var för skönt att du slapp. Nu tycker jag det räcker, verkligen…Fördelningen verkar också ha hamnat på sné, norr som brukar och ska ha mycket snö, de har inte fått speciellt mycket, och men alla söderöver, de har fått sin beskärda del. Och vi här på mitten, ja vi har ju i knähöjd…
  Trevligt med en amaryllis, och tanken var också god tycker jag. Här i församlingen har vi en ny, ungdomlig präst, som väcker förskräckelse hos de gamla och beundran hos de unga, särskilt damerna…Han buggar som en gud, kör meditation i kyrkans lokaler, har ett språk som får vem som helst att stanna upp och lyssna…När vännen i torpet dog förra hösten så hade han inför begravning varit upp till deras torp, gått runt där och känt in atmosfären och sen lugnt suttit där och skrivit ned hela talet till begravning…för att få in rätta känslan. Om jag gillar honom…JAA!!
  Ha en bra dag vännen!!
  Kram kram

  • Ingrid skriver:

   Det behövs nog lite nya grepp i kyrkan för att locka lite yngre människor att ”frivilligt” besöka den. De redan kyrkotrogna blir att färre och färre.
   Jag för står att du uppskattar de nya vindarna som sveper in i er kyrka.
   Kram

 12. Eleonora skriver:

  Det var rart av prästen att komma med en blomma. Omtänksamt eftersom det blir den första julen utan din käre Åke. Skönt att du har dina barn så nära nu. Kram till dig kära Ingrid.

Kommentarer inaktiverade.