Bonde söker fru…

…skulle jag ju inte se i år hade jag bestämt mig för, så de första avsnitten av årets program har jag inte sett, men i kväll skulle jag ta en titt i alla fall, för jag hittade inget annat intressant. Och nu har jag åkt dit! Jag är förälskad och kommer att följa serien för en speciell persons skull.

Vilken charmig man han är, Bengt Erlingsson, köttbonden från Orminge på Öland.
Flätor har han både fram och bak!

Förra året följde jag givetvis programmet med stort intresse, för då hade vi ju gotlandsbonden Fredrik Holm i fokus. Fredrik som bara bor en liten bit söderut från Klintehamn.

Ganska tidigt förstod man att hade en viss förkärlek för Therese, som han sedan valde och de håller fortfarande ihop och väntar nu barn. Fast jag tyckte det var lite sniket av honom att sälja bilderna av förlovningen till Hänt Extra, men det gäller väl att utnyttja sitt kändisskap på bästa sätt och en bonde från Sproge behöver väl alla extraslantar han kan få. 😉

Nu önskar jag att Bengt också ska hitta kärleken och att han hittar en kvinna som vill bo hos honom och hans kameler på Öland.

Jag kommer att fortsätta att titta på Bonde söker fru, åtminstone då och då, så att jag får gotta mig åt Bengts vackra ögon och härliga skratt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV, Tyckt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Bonde söker fru…

 1. Kicki skriver:

  Ja, bonde söker fru kollar vi om inte slavisklt, så iaf så mycket vi kan. det är ju lite kul att vissa faktiskt lyckas hitta sin parner i programmet.
  Det var ju en kille från Hedemora, Anders Jönsson för några år sen (kanske var det första säsongen), han och tösen han fann då väntar sitt andra barn nu.
  Nu ska jag redan gå och uppsöka sängen, så jag orkar läsa en stund också.
  Kram/Kicki

 2. Znogge skriver:

  Jag har aldrig sett det men jag har kanske missat något… Är inte så mycket för TV. Läser hellere.

  Kram

 3. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid !

  Även jag ”åkte dit” på charmtrollet Bengt 🙂 Nu vet man ju inte hur han är som person helt privat och varför han vill exponera sig i TV men en härlig typ är han enligt min smak 🙂 Läcker!
  Annars gillar jag inte denna typ av program men i kväll var det inte mycklet att välja mellan så jag såg några snuttar här o där av bonden och kommer att följa Bengt då o då.

  Jasså minsann, det säljs förlovningsfoton till skvallerblaska. Visste jag inte och aldrig i livet att jag skulle vilja gör så. Integriteten är viktig och man må ju tänka på barnen som kommer att få leva med detta för alltid. Sådant gillar jag inte alls. Och håller med om att det verkligen var riktigt sniket gjort.
  Nu ska jag på bokjakt igen för en ny omgång behövs. Ska rota i din bokhylla nu igen så får jag se vad det blir.

  Kul att du kommer att få en signerad bok! Grattis!
  Varm kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jo då!

   Fredrik Holm är om sig och kring sig och det var en stor artikel i AB när han deklarerade att de blivit med barn (dock framgick det inte om han fått betalt för artikeln, men jag har mina misstankar)
   Han kommer säkert att sälja bebisbilder också. 👿

   Hoppas att du hittar något i bokhyllan.

   Kram, Ingrid

 4. ”Bonde söker…” är faktiskt ett program jag gillar och försöker se och visst är Bengt mysig. Ett riktigt charmtroll – så man hoppas ju att han hittar nån dam! 😆
  När vi åkte till fastlandet sist så var Fredrik & Therese samt deras stora svarta hund med. Vi åkte hissen upp och ner tillsammans till och från djurhytterna, dom hade en precis bredvid vår, så vi hade ett litet trevligt hundsnack. Det kändes ju nästan som om man redan var bekanta! 😉

 5. Raija skriver:

  Jag hade inte heller tänkt titta i år, men skulle bara kika en kort stund för att se vad det var för personer i år. Och jag föll som du för den där charmiga orginella mannen och nu kan jag inte låta bli att titta på varje avsnitt. Hoppas verkligen att han hittar rätt dam, som passar hans liv.

 6. Hejsan Ingrid !

  JAG TYCKER OCKSÅ HAN ÄR CHARMIG.

  Rejäl. Inte som de andra fjantarna.

  Ja det ska verkligen bli roligt.

  Kram Majsan

 7. Lambergsfrua skriver:

  Vi tittar på Bonde söker fru. Även om det ibland blir lite småfjantigt med alldeles för många ”jag skulle vilja lära känna…” är det ändå ”på riktigt”. Bengt är helt klart storfavorit här också, kanske för sin utstrålning, men också för att han är den enda i mogen ålder.

  Jag undrar om han inte ställde upp för att är så innerligt trött på att gå där själv med sina kameler. Och så är han nog lite äventyrlig av sig. Bara det är ju lite charmigt.

  Ha det gott!
  Kram,
  Lambergsfrua 🙂

 8. Bosse Lidén skriver:

  Visst var Bengt härlig och blev min favorit också men det blev inget med den rödhåriga ändå har jag förstått. Jag trodde att de skulle följa motorcykelbonden på Gotland igår. Där hade jag fel. Dubbelfel, för jag trodde att de valde ut tjejen med det smittande skrattet som bor i Skåne. Jag har inte tröttnat och kommer att följa denna åttonde säsong som jag följt de tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *